ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ελλάδα κινδυνεύει. Μόνη λύση η παραίτηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και Εθνικές εκλογές.

ΕΘΝΙΚΑ. - 14 Φεβ 2018 - 9:34
Loading...

Παίζεται στα ζάρια η Μακεδονία μας, η Τουρκία προκαλεί σε Αιγαίο – Κύπρο, η Ενημέρωση φιμώνεται και η κυβέρνηση αυτή κάθε μέρα γίνεται όλο και περισσότερο «πολιτικά προδοτική».

Ο Ερντογάν για μια ακόμα φορά προκαλεί την χώρα μας στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Και τι κάνει η

σημερινή κυβέρνηση; Ο υπουργός Εθνικής αμύνης κ. Πάνος Καμμένος έχει αφεθεί όπως πάντα στον μικρόκοσμό του, συνηθισμένος να κάνει τον υπουργό που (από μικρό παιδί ήθελε να μασκαρευτεί) και νομίζει πως ότι σήμερα συμβαίνει είναι ένα μασκέ πάρτυ. Δεν έχει αντιληφθεί καθόλου πως η Τουρκία δεν παίζει, αντιθέτως υλοποιεί ένα ύπουλο σχέδιο εις βάρος της Ελλάδας. Ένα σχέδιο το οποίο μπορεί λόγω της γνωστής πολιτικής και όχι μόνο ψυχοπάθειας του Ερντογάν ξαφνικά να χειροτερέψει την κατάσταση. Μια εχθρική κίνηση που μπορεί να φέρει την χώρα μας σε πολύ δύσκολη θέση και με την επιπολαιότητα της κυβέρνησης να αποβεί καταστροφική. Και ο φοβικός πρωθυπουργός μίλησε με τον Τούρκο ομόλογο του ώστε να εκτονωθεί η κρίση. Για ότι έκαναν ήδη ούτε λόγος. Για το ότι θεωρούν τα Ίμια δικά τους, οι προσκυνημένοι το μάσησαν.

Όμως ακόμα και αν βγει από την λήθη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ποιος Έλληνας και ποια Ελληνίδα σήμερα μετά τρία χρόνια κωλοτούμπας, μετά τρία χρόνια προδοσίας της λαϊκής εντολής, μετά το θέμα των Σκοπίων και την Ελληνική Μακεδονία έχει την εμπιστοσύνη πως θα κινηθεί έγκαιρα και σοφά στρατηγικά, ώστε η Ελλάδα να μην βρεθεί για μια ακόμη φορά σε δεινή θέση; Σας απαντώ εγώ: Κανείς! Ο λαός έχει ήδη απαντήσει μέσα από πολλές Δημοσκοπήσεις κυρίως με το θέμα Μακεδονίας,

πως δεν εμπιστεύεται τους «πολιτικούς» αυτούς για να υπερασπιστούν την Πατρίδα μας. Προσκυνημένοι για να παραμείνουν τις καρέκλες τους, Αλέξης και Πάνος δίνουν γη και ύδωρ σε όποιο ξένο και ντόπιο συμφέρον τους τις εξασφαλίζει. Ο Τσίπρας ως άλλος Σημίτης κάλεσε τον προστάτη του Αμερικάνο να μεσολαβήσει να εκτονωθεί η κατάσταση στο Αιγαίο. Σε λίγο περιμένουμε να ευχαριστήσει και τις Η.Π.Α από την Βουλή. Η δουλοπρέπεια σε όλο της το μεγαλείο.

Ο κύριος Τσίπρας και οι αγράμματοι συνεργάτες του βλέποντας την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Ελληνικού λαού στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, διαδηλώνοντας την απαίτηση του να μην δοθεί όνομα ή όρος Μακεδονία στο μόρφωμα των Σκοπίων, βιάστηκαν να χλευάσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες των παρευρισκομένων στα Συλλαλητήρια. Με χυδαιότητα μάλιστα χαρακτήρισαν όλον αυτόν τον κόσμο φασίστες και γραφικούς. Ξεχνώντας βέβαια πως οι ανύπαρκτοι πριν ΑΝΕΛ και το 3% του ΣΥΡΙΖΑ αυτός ο λαός που βρέθηκε να υπερασπιστεί την Ιστορία του και τα εδάφη του, είναι ο ίδιος λαός που τους έδωσε την ψήφο του ώστε να έρθουν στην εξουσία. Χυδαιολογούν δηλαδή σε μέρος αυτού του κόσμου που τους ψήφισε. Γιατί σε αυτά τα Συλλαλητήρια δεν είχε κόσμο από ένα ή δύο κόμματα, είχε ευαίσθητο πατριωτικό λαό ο οποίος εκφράστηκε στις προηγούμενες εκλογές, αλλά θα εκφραστεί και στις επόμενες ψηφίζοντας όλα τα κόμματα. Αυτός ο λαός ήταν εκεί πέρα παρατάξεων και αυτός θα τους μαυρίσει στις Εθνικές εκλογές όποτε αυτές και εάν γίνουν. Ξύπνησε ο λαός και θα στείλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου με τα ποσοστά που του αξίζουν. Τους δε ΑΝΕΛ ήδη τους έχει εξαφανίσει από την πρόθεση ψήφου.

Η Τουρκία ανενόχλητη προκαλεί στην ΑΟΖ της Κύπρου, δημιουργεί επεισόδια στην Περιοχή των Ιμίων στο Αιγαίο με τον εμβολισμό από την πλώρη τουρκικής ακταιωρού το Σκάφους Γαύδος, που πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα Σκάφη του Λιμενικού Σώματος και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη μεταφερθεί στο νησί της Λέρου για επισκευές. Από τύχη δεν βούλιαξε και το υπουργείο αντί να σταθεί στο ύψος της Εθνικής αξιοπρέπειας με τόλμη για την υπεράσπιση της Θάλασσας μας, ψέλλισε λεξούλες για γκέι πάρτυ με τον ανθέλληνα και ανιστόρητο Μπουτάρη και όχι μόνο. Αυτοί είναι δυστυχώς σήμερα κυβέρνηση. Σε μια από τις δυσκολότερες ιστορικά στιγμές για όλη την Ευρώπη, τα Βαλκάνια αλλά και τόσες άλλες περιοχές που φλέγονται γύρω μας και ο κύριος Καμμένος παίζει «στάκαμαν». Μέσα σε όλα αυτά τα τόσα σοβαρά θέματα που αυτή την περίοδο ταλανίζουν την Ελλάδα, ήρθε και «το Μπουτάρη» να θέσει θέματα ονομασίας Αεροδρομίου Μακεδονίας και ΚΤΕΛ της Ελληνικής περιοχής.

Καταλαβαίνουμε ποιοι με τεχνάσματα άρπαξαν την εξουσία και σήμερα κυβερνούν. Και άντε τώρα να διαχειριστούν αυτά τα πολιτικά πρόσωπα τόσο λεπτά θέματα, αλλά και τόσο σημαντικά για το Έθνος και την Πατρίδα μας Εθνικά ζητήματα. Αυτοί που είναι έτοιμοι να πουλήσουν την Μακεδονία μας για να παραμείνουν στην

κυβέρνηση, είναι αυτοί που για κακή μας τύχη κρατούν τώρα που η χώρα δοκιμάζεται τα κυβερνητικά πόστα. Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που παρακολουθεί όπως και εμείς αυτή την κατάσταση, τι εξελίσσεται με την Ελληνική Μακεδονία και τις πολεμικές προκλήσεις από την Τουρκία, δεν κάνει την κίνηση παραιτήσεως ώστε να απαλλαγούμε εδώ και τώρα από όλους αυτούς και να οδηγηθεί η Ελλάδα σε εκλογές, πριν θρηνήσουμε την Πατρίδα μας. Είτε αυτή είναι η Μακεδονία, είτε κάποιο νησί στο Αιγαίο μας. Αναρωτιέμαι και το κάνω εδώ και πολύ καιρό, χρόνια μιλάω, αυτός ο Πρόεδρος πως κοιμάται ήσυχος; Πως μπορεί να βλέπει τι κινδυνεύουμε να χάσουμε και να στέκει εκεί στο Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να κάνει την απλή κίνηση παραιτήσεως. Υπηρετεί το Σύνταγμα και τον Ελληνικό λαό; Δεν αφουγκράζεται λοιπόν τι ζητάει η πλειοψηφία των Ελλήνων;

Προλαβαίνει εάν έχει συναίσθηση της θέσεως του, αλλά και της κατάστασης της χώρας να παραιτηθεί. Όλοι καταγραφόμαστε στην Ιστορία. Και εγώ αυτή την στιγμή το εαυτό μου εκφράζω και μιλώ από καρδιάς ώστε να μην βαραίνει η συνείδηση μου «από όσα ξέρω, από όσα βλέπω που μας πάνε» και θεωρώ Ιερό μου καθήκον να μιλήσω σε όσους με διαβάζουν και με ακούνε. Εκείνος κατέχει την πρώτη θέση, είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας, δεν δακρύζουν τα μάτια του που βλέπει το οικονομικό αδιέξοδο του λαού, που κοιτάζει που πάει η Μακεδονία; Δεν ζει στην ίδια χώρα με εμάς ώστε να δει πως οι Τούρκοι δεν κάνουν έναν απλό τσαμπουκά, αλλά καθώς χάνουν από τους Κούρδους αναζητούν Ελληνική θάλασσα και έδαφος; Κινδυνεύει η Πατρίδα κύριε Πρόεδρε παραιτηθείτε και οδηγείστε τον λαό να επιλέξει σοφά τώρα που είδε, κατάλαβε, ποιος – ποιοι πραγματικά μπορούν να υπερασπιστούν την ζωή τους και την Πατρίδα μας. Μόνο κύριε Πρόεδρε κινηθείτε γρήγορα κλαίνε οι Μακεδόνες μας, τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας. Κινηθείτε άμεσα κύριε Πρόεδρε είμαστε προ των πυλών εξελίξεων στο Αιγαίο. Θα είναι αργά μετά, γνωρίζετε δεν θα υπάρξει δικαιολογία από κανέναν Ιστορικό του μέλλοντος και από κανέναν Έλληνα σήμερα για την όποια αργοπορία σας και ανοχή σας.

Υ.Σ

Πριν κλείσω το άρθρο μου αυτό – Δελτίο τύπου μία επισήμανση: Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να φιμώσει τον Ελεύθερο λόγο, σε εμένα προσωπικά το έκανε πριν μερικά χρόνια μάταια βέβαια, το κάνει και προσωπικά σε πολλούς άλλους, πολλά τα παραδείγματα, αλλά το πράττει και συνολικά. Προσπαθεί να φιμώσει ότι είναι πατριωτικό και ότι αντιτίθεται με την δουλοπρεπή και ανθελληνική της στάση. Σε όποιους αντιστέκονται στην οικονομική δουλικότητα τους, σε όποιους σταθερά επί χρόνια κρατούν Θερμοπύλες στα Εθνικά μας θέματα. (Μακεδονία Αιγαίο και άλλα). Μετά την αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια να κλείσει τηλεοπτικούς σταθμούς ο κύριος Νίκος Παππάς, χτυπά το κυβερνητικό

σημερινό καθεστώς με άλλον τρόπο σήμερα την Ενημέρωση. Δεν πρέπει εμείς ο λαός να το αφήσουμε αυτό να πραγματοποιηθεί. Πάντα μιλώ προσωπικά και εκφράζω την δική μου άποψη, οφείλουμε όλοι να σταθούμε εμπόδιο σ αυτό που πάνε να κάνουν. Σε λίγο δεν θα υπάρχει φωνή να μας λέει την αλήθεια. Θα ακούμε μόνο την δική τους πλευρά – την ελεγχόμενη πλευρά. Προσωπικά θα ήθελα να δω τον λαό μαζί μας σε αυτή την «μαύρη» περίοδο. Μαζί σε ότι ανατρέπει τα σχέδια τους. Ήδη το Φέϊσμπουκ ανακοινώνει συχνά πως αλλάζει η εφαρμογή. Θα βλέπουμε προφίλ φίλων μας και λιγότερες ενημερωτικές σελίδες, δηλαδή τέλος οι ειδήσεις από το δίκτυο αυτό. Προσπαθεί να το κάνει σε τηλεοπτικούς σταθμούς και πάλι. Ας συνειδητοποιήσουμε τι πράττουν και ας σταθούμε Εθνικά και Ιστορικά απέναντι τους. Και δίπλα στους πατριώτες Δημοσιογράφους, παραγωγούς και Πολιτικούς.

Ο Γέροντας Ιλαρίων Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας.

(Συμπόρευση με ΛΑ.Ο.Σ)

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter