ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ελλάδα μπορεί να χτυπήσει την Τουρκία, σε χρόνο μηδέν (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 13 Φεβ 2020 - 19:21
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η Ελλάδα μπορεί να χτυπήσει την Τουρκία, σε χρόνο μηδέν

Οι Τούρκοι μας απειλούν με πόλεμο αν αυξήσουμε τα ναυτικά μας μίλια αλλά και αν τολμήσουμε να κάνουμε γεωτρήσεις χωρίς αυτούς.

Η Ελλάδα σαν χώρα δεν απειλεί, αλλά ετοιμάζεται (ευχόμαστε) για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Τουρκία έχει μεγαλύτερο οπλοστάσιο από την Ελλάδα. Για να είμαστε ακριβείς, έχει πολύ μεγαλύτερο και να σημειωθεί ότι πλέον η Τουρκία, παράγει δικό της στρατιωτικό εξοπλισμό.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθούν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων, των δύο χωρών:

Η Τουρκία είναι η 9η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο, ενώ η Ελλάδα η 28η. Να σημειωθεί όμως, ότι η Τουρκία έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, ενώ η χώρα μας κανένα, οπότε σε περίπτωση σύγκρουσης θα στείλουμε όλες μας τις δυνάμεις εναντίον της Τουρκίας.Ο συνολικός πληθυσμός της Τουρκίας αγγίζει τα 80 εκατομμύρια με αυξητικές τάσεις, ενώ ο πληθυσμός της Ελλάδας φτάνει τα 11 εκατομμύρια (χονδρικά).

Οι επαγγελματίες στρατιωτικοί της Τουρκίας, σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχονται σε 350.000. Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, ξεπερνά τις 160.000.

Αριθμός τουρκικών αρμάτων: 2.446.

Αριθμός ελληνικών αρμάτων: 1.345.

Μαχητικά τουρκικής πολεμικής αεροπορίας: 207.

Μαχητικά ελληνικής πολεμικής αεροπορίας: 189.

Οι τουρκικές φρεγάτες είναι 16 στον αριθμό.

Οι ελληνικές φρεγάτες είναι 13 στον αριθμό.

Η Τουρκία διαθέτει 10 Κορβέτες, ενώ η Ελλάδα καμία.

Η Τουρκία διαθέτει 12 υποβρύχια και η Ελλάδα 11.

Όπως διαβάσατε και παραπάνω, η Τουρκία μας ξεπερνά κατά πολύ σε αριθμούς. Η Ελλάδα όμως, ότι δύναμη έχει, θα την «ρίξει» πάνω στην Τουρκία, καθώς δεν έχει άλλους ικανούς εχθρούς. Επίσης δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε την κυριαρχία των Ελλήνων πιλότων, που σε ένα πόλεμο μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Οι πύραυλοι Scalp-EG που διαθέτει η πολεμική μας αεροπορία, μπορούν να πλήξουν όλα τα μεγάλα τουρκικά εργοστάσια που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα και στα παράλια της Μικράς Ασίας και να μην ξεχνάμε ότι η ικανότητα των πιλότων μας να πετάνε κάτω από την εμβέλεια των τουρκικών ραντάρ, τους καθιστά αόρατους, ακόμα και από το ρωσικό αντιαεροπορικό S-400.

Photo:eurokinissi

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…