ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Επίθεση στο Ιdlib ίσως αρχίσει σήμερα τη νύχτα. Άγριο σφυροκόπημα του SAA τώρα κατά τρομοκρατών στη …

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Αυγ 2018 - 15:30
Loading...

… Β Χάμα. Η διάταξη των δυνάμεων της μάχης του Idlib. Που θα επιχειρήσουν οι Ρώσοι. O SAA μετακινεί δυνάμεις του σε όλη την α΄γραμμή σε κίνηση τακτικής για να είναι απρόβλεπτη από τον εχθρό ο πραγματικός άξονας της επίθεσής του.

To μπαράζ του πυροβολικού που είναι σ΄εξέλιξη τώρα στη Βόρεια Χάμα φαίνεται να είναι ασυνήθιστα βίαιο,η επίθεση στο Ιντλίμπ θα μπορούσε ν΄αρχίσει και σήμερα τη νύχτα. Υπάρχουν όλα τα είδη κινήσεων τακτικής αυτή την ώρα στο SAA που μετακινεί τα στρατεύματά του πρώτης γραμμής σε όλο

το μήκος του μετώπου μεταξύ Β Λατάκια και Χάμα.

Ο σκοπός αυτών των κινήσεων είναι ίσως να προκαλέσουν σύγχιση στις υπηρεσίες πληροφοριών των »ανταρτών » και να κρύψουν τον πραγματικό άξονα της μελλοντική επίθεσης. Σήμερα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η 4η Μονάδα που θα όφειλε να καλύψει τον δυτικό θύλακα της αρχικής επίθεσης έπρεπε να φύγει από το Βορρά της Hama με τους Τίγρεις και τους πολιτοφύλακες της Al Quds.

Ο ανατολικός θύλακας θα καλυφθεί από το ιρανικό νεφέλωμα, τη Χεζμπολλά και την 5η Λεγεώνα.

Οι SDF και οι YPG δεν διαθέτουν βαρύ οπλισμό και δεν μπορούν ν΄ανακτήσουν την επαρχία του Afrin, αντίθετα μπορούν να φιξάρουν στο βορρά ένα μέρος δυνάμεων »ανταρτών » όπως την al Zinki και τη Sultan Murad.

Στο Νότο, στο Β της Χάμα οι SAA έχουν μπροστά τους commandos της Hayat Tahir al Sham (ΗΤS) τ. Αλ Νούσρα που διαθέτει υψηλό στρατιωτικό standard. Μπορούμε να υποθέσουμε πως αν οι Ρώσοι δεσμευθούν αυτό θα συμβεί εκεί.

Εδώ και μέρες υπάρχει μπαράζ χτυπημάτων πυροβολικού κι αεροπορικών επιδρομών ρωσικής και συριακής αεροπορίας.

Δεκάδες συνέλαβε η αλ Νούσρα η HTS στο Ιντλίμπ γιατί ήταν προδότες σύμφωνα με τους υποστηρικτές της . Στο μεταξύ αθρόες συλλήψεις έγιαν σε όλη την επαρχία των υποστηρικτών της συμφιλίωσης με συριακή διοίκηση.

 

dimpenews.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter