ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η επίθεση στο Κρεμλίνο, η τύχη του Ζελένσκι και τι δεν καταλαβαίνει η Δύση για τη Ρωσία-Δ.Λιάτσος

ΔΙΕΘΝΗ. - 5 Μάι 2023 - 10:06
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

«Η Ουκρανία χάνει στο πεδίο της μάχης κι έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων, όπως αυτή που επιχειρήθηκε στο Κρεμλίνο». Ο Δημήτρης Λιάτσος μεταδίδει από τη Μόσχα όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα αντίποινα των Ρώσων θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

«Η επίθεση στο Κρεμλίνο συγκρίθηκε από πολλούς με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους», λέει ο Δημήτρης Λιάτσος. Επισημαίνει ότι η ρωσική κοινή γνώμη στη μεγάλη της πλειοψηφία ζητά αντίποινα, όχι μόνο για την επίθεση στο Κρεμλίνο, αλλά για όλες τις επιθέσεις που έχουν εκδηλωθεί σε ρωσικό έδαφος. Ίσως γι ΄ αυτό και αρκετοί λένε ότι «ο κ.Ζελένσκι δεν θα επιστρέψει στην Ουκρανία από την περιοδεία που κάνει αυτές τις ημέρες σε ευρωπαϊκές χώρες», μεταδίδει ο Δημήτρης Λιάτσος.

Σε ότι αφορά στο πεδίο της μάχης. Ο κ.Ζελένσκι ανακοινώνει διαρκώς ότι ξεκινά η ουκρανική αντεπίθεση. Ποιες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας αυτής της αντεπίθεσης; Ποια μπορεί να είναι η τύχη του κ.Ζελένσκι αν αποτύχει;

Ο Δημήτρης Λιάτσος τονίζει : «Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει η Δύση ,είναι ότι η Ρωσία είναι καταδικασμένη να κερδίσει αυτή την αναμέτρηση και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ούτε βήμα πίσω».

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr