ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΕΠΑΝOΡΘΩΣΙΣ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ EIΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ. - 10 Νοέ 2022 - 18:36
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,

ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΙΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΜΑΣ.
EIΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ) ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ EIΣ ΤΟ WWW.THEPHOS.COM.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ ΕΙΣ ΕΝΑ “ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ EIΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ EIΣ ΤΟ INFO@THEPHOS.COM.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΙ ΟΔΗΓΟΣ
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ V1.1

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr