ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η επιδημία του περπατήματος σε κύκλους έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις. Τι μας απειλεί όλους;

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 23 Νοέ 2022 - 10:03

Η είδηση ότι τα αρνιά στην Κίνα είχαν αρχίσει να περπατούν σε κύκλους εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο και, κατά συνέπεια, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να μοιράζονται βίντεο με τις ανωμαλίες που παρατηρήθηκαν:

Εν τω μεταξύ, το πρόβλημα διευρύνεται και έχει ήδη εξαπλωθεί σε άλογα στη Μογγολία:

Κάποια παράξενα πράγματα συμβαίνουν και στα πουλιά:

Τα πουλιά πετούν κυκλικά:

Μεξικό, κάποιες κάμπιες έχουν τρελαθεί λίγο εκεί:

Και τα μυρμήγκια έχουν τρελαθεί:

Το πρόβλημα φαίνεται να αρχίζει και στους ανθρώπους, αλλά μέχρι στιγμής η επιδημία έχει πλήξει τους πιο αδύναμους, γιατί οι έξυπνοι δεν μπορούν να χορέψουν:

Γενικά, κάτι παράξενο συμβαίνει στα ζώα και οι άνθρωποι δίνουν κάθε είδους εξηγήσεις. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι εμβολιασμοί και το 5G:

Ωστόσο, δεν είμαστε προκατειλημμένοι, αλλά αντικειμενικοί και ως εκ τούτου βλέπουμε τα εξής.

Στην πραγματικότητα, το να περπατούν τα ζώα σε κύκλους δεν είναι πραγματικά μια ανωμαλία, καθώς συμβαίνει στη φύση. Είναι πιο συχνή σε ελάφια που βλέπουν λύκο ή κυνηγό. Ή στα πουλιά που βλέπουν έναν αετό. Στη συνέχεια, το κοπάδι παρατάσσεται σε έναν δακτύλιο και αρχίζει να τρέχει ή να πετάει σε κύκλους, προκαλώντας σύγχυση στο αρπακτικό. Και βοηθάει, γι’ αυτό και η εξέλιξη έχει καθιερώσει αυτή τη δεξιότητα. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: σε όλα τα κλιπ που παρατηρούνται τώρα, δεν υπάρχουν ούτε λύκοι, ούτε καρχαρίες, ούτε αετοί!

Με άλλα λόγια, τα ζώα αισθάνονται ότι απειλούνται και αρχίζουν να αμύνονται σαν να πρόκειται για κάποιο αρπακτικό, καθώς δεν υπάρχουν άλλες απειλές στο νευροπρόγραμμά τους. Αλλά ποια είναι αυτή η απειλή και από πού προέρχεται, δεν γνωρίζουμε, γι’ αυτό συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr