• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Η Ιρλανδία, με ποσοστό εμβολιασμού 93%, επιστρέφει σε μερικό lockdown

5 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Εν μέσω ενός τέταρτου κύματος λοιμώξεων που πλήττει την Ιρλανδία, η οποία έχει υψηλό ποσοστό εμβολιασμού, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τρίτη νέους περιορισμούς που σχετίζονται με τον Covid, τη στιγμή που πολλοί ανησυχούν ότι η χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε πλήρη εθνικό lockdown πριν από τα Χριστούγεννα.

Τα νέα μέτρα τίθενται σε ισχύ σήμερα, Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον το 93% του πληθυσμού της Ιρλανδίας είναι πλήρως εμβολιασμένο. Αυτό καθιστά την Ιρλανδία μεταξύ των πιο εμβολιασμένων χωρών στον κόσμο. Ωστόσο, όπως συμβαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ και την Αυστρία, τα ποσοστά μόλυνσης εξακολουθούν να αυξάνονται.

Οι νέοι περιορισμοί, τους οποίους η κυβέρνηση ονομάζει μερικό lockdown, περιλαμβάνουν πανεθνική απαγόρευση κυκλοφορίας τα μεσάνυχτα, νέες οδηγίες για «εργασία από το σπίτι» που ενθαρρύνουν όλους όσοι είναι σε θέση να κάνουν τη δουλειά τους από το σπίτι, καθώς και αυστηρότερη εφαρμογή των ήδη υπαρχόντων δελτίων Covid – που θα επιβάλλεται πλέον από τον νόμο η επίδειξή τους στους κινηματογράφους και τα θέατρα.

Με την άφιξη της εορταστικής περιόδου, η μεταμεσονύχτια απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη – δεδομένου ότι θα πλήξει τις παμπ, τα εστιατόρια και τους χώρους διασκέδασης.

Ένας οργανισμός που εκπροσωπεί τη βιομηχανία των μπαρ, η Ομοσπονδία Οινοπαραγωγών της Ιρλανδίας (VFI), που εκπροσωπεί περίπου 4.000 Ιρλανδούς ιδιοκτήτες παμπ (ή τελώνες), αντέδρασε ως εξής:

«Η είδηση ​​ότι οι περιορισμένες ώρες συναλλαγών πρόκειται να επαναφερθούν είναι μια εξαιρετικά απογοητευτική εξέλιξη για τις παμπ και τα νυχτερινά κλαμπ, πολλά από τα οποία θα αναγκαστούν τώρα να κλείσουν μόλις τρεις εβδομάδες μετά την επαναλειτουργία τους».

Στη δήλωση διευκρινίζεται ότι «η απόφαση να τεθεί μια νέα ώρα κλεισίματος τα μεσάνυχτα θα κλείσει ουσιαστικά πολλές μεταμεσονύχτιες παμπ και νυχτερινά κέντρα. Θα περιορίσει επίσης σοβαρά άλλα καταστήματα την πιο κρίσιμη περίοδο του χρόνου».

Πολλά από αυτά τα καταστήματα έχουν ήδη επιβιώσει πάνω από έναν χρόνο αναγκαστικού κλεισίματος από την αρχή της πανδημίας, η οποία έχει καταστρέψει τον κλάδο της φιλοξενίας, που μόλις είχε αρχίσει να ανακάμπτει.

Πολλοί Ιρλανδοί αξιωματούχοι και ειδήμονες κατηγορούν τους μη εμβολιασμένους, παρότι τα κύρια μέσα ενημέρωσης όπως το Sky News επισημαίνουν το προφανές: Η επίπτωση της νόσου σε 14 ημέρες ανέρχεται σήμερα σε 959 ανά 100.000 άτομα.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι έχουν έναν από τους πιο εμβολιασμένους πληθυσμούς, με περίπου το 93% όλων των ενηλίκων να έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, βλέπουμε μια κοινωνία που έχει υψηλό ποσοστό εμβολιασμών να βιώνει μια ανεξέλεγκτη αύξηση του ιού, αλλά οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να προτείνουν τις ίδιες απλοϊκές «λύσεις»: περισσότεροι περιορισμοί, περισσότερα εμβόλια, λιγότερη ελευθερία.

zougla.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σείστηκαν οι πλανήτες πριν σειστεί η Γη; Η αμφιλεγόμενη πρόβλεψη του Ολλανδού ερευνητή που «έπεσε μέσα» για τη Βενεζουέλα!
Slider

Σείστηκαν οι πλανήτες πριν σειστεί η Γη; Η αμφιλεγόμενη πρόβλεψη του Ολλανδού ερευνητή που «έπεσε μέσα» για τη Βενεζουέλα!

by admin
7 λεπτά ago
Διπλός ισχυρός σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα
ΔΙΕΘΝΗ

Διπλός ισχυρός σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα

by admin
7 ώρες ago
Εικόνες «Αποκάλυψης» από την Βενεζουέλα – Κτίρια κατέρρευσαν σαν «τραπουλόχαρτα» – Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς
Slider

Εικόνες «Αποκάλυψης» από την Βενεζουέλα – Κτίρια κατέρρευσαν σαν «τραπουλόχαρτα» – Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς

by admin
8 ώρες ago
Αρχίζει να Χάνει η Ρωσία τον Πόλεμο;
Slider

Αρχίζει να Χάνει η Ρωσία τον Πόλεμο;

by admin
8 ώρες ago
Next Post
Επίσημο: Η Αυστρία ανακοίνωσε καθολικό lockdown και υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους – Η Ελλάδα την ακολουθεί ;

Επίσημο: Η Αυστρία ανακοίνωσε καθολικό lockdown και υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους - Η Ελλάδα την ακολουθεί ;

Άρχισαν τα όργανα! Νεαρή φέρεται να χτύπησε γιατρό που της ζήτησε rapid test πριν την εξετάσει

Άρχισαν τα όργανα! Νεαρή φέρεται να χτύπησε γιατρό που της ζήτησε rapid test πριν την εξετάσει

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr