ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η κίνηση ξεκίνησε στον αυτοκινητόδρομο της γέφυρας της Κριμαίας

ΔΙΕΘΝΗ. - 16 Μαΐ 2018 - 10:15
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΤο άνοιγμα του αυτοκινητόδρόμου της γέφυρας της Κριμαίας. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 16. Μαΐου Ria Novosti. Τα αυτοκίνητα  ξεκίνησαν να κινούνται  στην γέφυρα της Κριμαίας και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Από την πλευρά του Taman τις πρώτες πρωινές ώρες, η στήλη των αυτοκινήτων των κατοίκων της περιοχής και οι αναβάτες των  μοτοσικλετών ξεκίνησαν. Από τους πρώτους συμμετέχοντες στο κίνημα

των κατοίκων της περιοχής, είναι  οι οικοδόμοι της γέφυρας, οι βετεράνοι και η  επίσημη  εκπρόσωπος του Υπουργείου εξωτερικών, Μαρία Zakharova.

Από την Κριμαία, οι κάτοικοι της Χερσονήσου, ξεκίνησαν επίσης την κυκλοφορία. Προσέγγισαν τη γέφυρα στο Κερτς στην αρχή της έναρξης της  και συγκεντρώθηκαν  αρκετές εκατοντάδες αυτοκίνητα.  Το κομβόι των μοτοσικλετιστών  καθοδηγείται από τον  Biker Alexander Zaldostanov (χειρουργό).

Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, διακοσμημένα με τις σημαίες της Ρωσίας , οι  άνθρωποι βιντεοσκοπούν  τα γεγονότα στις κάμερες,  βγάζουν selfie και κάποιοι  προεξέχουν από τα ανοίγματα  στις  οροφές  των αυτοκινήτων. Οι οδηγοί  άρχισαν  να κορνάρουν αμέσως με την έναρξη του εκκίνησης.

Σύντομα οι φάλαγγες, που αναχώρησαν  από την Κριμαία και την Κουμπάν, συναντήθηκαν στο υψωμα στην  Αψίδα του δρόμου της γέφυρας.

Η Επίσημη εναρκτήρια τελετή της γέφυρας έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πίσω από το τιμόνι του KAMAZ δοκίμασε το δρόμο από τον Νομός του Κρασνοντάρ στο Κερτς για λίγο περισσότερο από ένα τέταρτο της ώρας.

© RIA Novosti / Grigory Sysoev

Η γέφυρα μέσω του Πορθμού του Κερτς είναι η μεγαλύτερη στη Ρωσία, έχει μήκος 19 χιλιόμετρα. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων  ξεκίνησε  μισό χρόνο  νωρίτερα από την αρχικά καθορισμένη ημερομηνία.

Προς το παρόν η είσοδος στη γέφυρα επιτρέπεται σε επιβατηγά αυτοκίνητα και πούλμαν. Η κίνηση των φορτηγών θα ανοίξει διστακτικά τον Οκτώβριο του 2018, για τα  τρένα στο τέλος του 2019.

Η γέφυρα, έχει  δύο λωρίδες κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση, επιτρέπεται να ταξιδεύουν σε ταχύτητες μέχρι 90 χιλιομέτρων την ώρα και απαγορεύεται να σταματήσουν.

Περισσότερα για την Κριμαία-ειδήσεις-on Crimea.RIA.ru > > [1]

© RIA Novosti / Grigory Sysoev
© RIA Novosti / Grigory Sysoev

References

  1.  на crimea.ria.ru >>
       ( http://crimea.ria.ru/ )

https://ria.ru

tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter