ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Καλιφόρνια ψηφίζει την απαγόρευση όλων των διαφωνιών που σχετίζονται με το Covid από τους γιατρούς

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 15 Σεπ 2022 - 18:53

Το νομοθετικό σώμα της Καλιφόρνιας ψηφίζει την απαγόρευση κάθε διαφωνίας των γιατρών σχετικά με το εμβόλιο Covid.

Το νομοθετικό σώμα πλήρους απασχόλησης αποτελείται εδώ και χρόνια από την υπερπλειοψηφία του Δημοκρατικού Κόμματος και υποστηρίζεται από τους Δημοκρατικούς σε όλα τα αξιώματα της πολιτείας.

Αυτό τους ενθάρρυνε να θεσπίζουν ό,τι θέλουν, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κανένας έλεγχος ή ισορροπία.

Εάν ο “απόφοιτος” Klaus Schwab, κυβερνήτης Newsom υπογράψει τη νομοθεσία, θα υπάρχει μόνο μία εγκεκριμένη γνώμη…. αυτή του κράτους.

Οι Epoch Times αναφέρουν: Η πρόσφατα ολοκληρωμένη νομοθετική σύνοδος παρείχε περισσότερα εντυπωσιακά παραδείγματα των υπερβολών τους. Ψήφισαν τον καθορισμό μισθών για τους εργαζόμενους στα φαστ φουντ, επέτρεψαν την άμβλωση μέχρι τον ένατο μήνα και χρηματοδότησαν τις υπηρεσίες της για τους κατοίκους εκτός πολιτείας και εφάρμοσαν πρωτοβουλίες για την κλιματική αλλαγή που απαιτούν μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 85%. Οι ρυθμιστικές αρχές της Πολιτείας ψήφισαν επίσης πρόσφατα την πλήρη απαγόρευση των οχημάτων με κινητήρα φυσικού αερίου έως το 2035.

Αλλά ίσως το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι νομοθέτες της μονοκομματικής πολιτείας ψήφισαν να καταστείλουν κάθε διαφωνία των γιατρών όταν πρόκειται για το COVID-19. Το νομοσχέδιο 2098 της Συνέλευσης δημιουργεί ουσιαστικά ένα “Υπουργείο Αλήθειας” που διασφαλίζει ότι όλες οι πληροφορίες που διαδίδονται από τους γιατρούς στην πολιτεία συμμορφώνονται με τη γνώμη του κυβερνώντος κόμματος. Καθοδηγεί το ιατρικό συμβούλιο της πολιτείας να λάβει μέτρα κατά οποιουδήποτε γιατρού που διαδίδει κακή πληροφορία ή παραπληροφόρηση σχετικά με το COVID-19. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, είναι “αντιεπαγγελματική συμπεριφορά” η διάδοση τέτοιων πληροφοριών σχετικά με “τη φύση και τους κινδύνους του ιού, την πρόληψη και τη θεραπεία του COVID-19 και την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID-19”.

Η νομοθεσία βρίσκεται στο γραφείο του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Gavin Newsom για την υπογραφή του. Το εύρος της πρότασης είναι εκπληκτικό: Απαγορεύει τόσο την κακή πληροφορία όσο και την παραπληροφόρηση. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τη διαφορά, η νομοθεσία ορίζει την κάθε μία. Το κυβερνών κόμμα δήλωσε ότι “κακή πληροφορία” σημαίνει “ψευδείς πληροφορίες που διαψεύδονται από τη σύγχρονη επιστημονική συναίνεση σε αντίθεση με το πρότυπο φροντίδας”. “Παραπληροφόρηση” σημαίνει “παραπληροφόρηση την οποία ο κάτοχος της άδειας διαδίδει σκόπιμα με κακόβουλη πρόθεση ή πρόθεση παραπλάνησης”.

Με βάση αυτούς τους ορισμούς, η απαγόρευση της “παραπληροφόρησης” θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι κατανοητή, δεδομένου ότι θέτει ένα υψηλότερο πρότυπο. Πρέπει να αποδειχθεί ότι ο γιατρός ενεργεί με κακόβουλη πρόθεση ή πρόθεση παραπλάνησης παρέχοντας παραπληροφόρηση. Αλλά ο νόμος απαγορεύει την παραπληροφόρηση! Έτσι, ένας γιατρός που απλώς παρέχει πληροφορίες που δεν είναι σύμφωνες με την “ιατρική συναίνεση” υπόκειται σε τιμωρία! Αυτό δεν είναι σαν την καθολική εκκλησία που φυλάκισε τον Γαλιλαίο επειδή πρότεινε ότι η Γη δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος; Πώς θα προοδεύσει η ιατρική αν η “συναίνεση” δεν μπορεί να αμφισβητηθεί;

newspunch.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr