ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κύπρος Ασπρής : Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ. - 4 Απρ 2020 - 20:29
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι άνθρωποι με τον ερχομό του νέου έτους 2020 έκτος από τα πυροτεχνήματα, την διασκέδαση, τα πάρτι κτλ αντάλλασαν μεταξύ τους και  ευχές. Οι περισσότερες ευχές συνήθως είναι: Χρόνια πολλά με Υγεία και Αγάπη στη Ζωή μας, καλή Χρόνια. Φαίνεται αρκετοί δεν κατάλαβαν ότι οι άνθρωποι δεν έχουν αγάπη μεταξύ τους. Αντίθετα η πλειοψηφία  από αυτούς τους διακατέχει από το εγώ και Όχι το Εμείς.  Ο κόσμος εδώ και χρόνια  έγινε κακός, άπληστος, εκμεταλλευτής. Οι προτεραιότητες του είναι  το “Χρήμα το ΊΕΡΟ ”  τα υλικά αγαθά .Τον διακατέχει η  ζήλεια στη ψυχή για το συνάνθρωπό του, όπως επίσης η υπερηφάνεια και η φαντασία. 

Εδώ και μέρες Δυστυχώς ήρθε και η σειρά της  Κύπρου να είναι σε καραντίνα όπως σχεδόν συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη…  Σίγουρα με προβληματίζει έντονα  όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε λογικό άνθρωπο  αυτή η δυσάρεστη  κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Χωρίς πολλά λόγια  έρχεται  φτώχεια και πείνα λόγω του Κορωνοϊού για ολόκληρη την ανθρωπότητα , χωρίς να έχει καμία ευθύνη ο απλός κόσμος. Θέλω να είμαι και εγώ αισιόδοξος ότι  σύντομα  σε ένα χρόνο το πολύ από την εμφάνιση του θα υπάρχουν τα κατάλληλα φάρμακα για την αντιμετώπιση του νέου ιού που απειλεί την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων που μπορεί να τους οδηγήσει και σε θάνατο.  

 Όσον αφορά τον Ελληνισμό οι περισσότεροι έφυγαν εδώ και καιρό από το “δρόμο”  του Θεού, της Παναγίας των Αγίων της Εκκλησίας μας. Για αυτό το γεγονός φρόντισαν οι ανθέλληνες πολιτικοί και αρκετά Μ.Μ.Ε. που ελέγχονται από ανθρώπους που πολεμούν την Ορθοδοξία. Φυσικά προκάλεσαν μεγάλη Ζημιά και αρκετοί ιερωμένοι οι οποίοι είναι δυστυχώς Υποκριτές και Φαρισαίοι … Σ΄ αυτή την καραντίνα που ζούμε τα Μ.Μ.Ε. νύχτα  μέρα μας βομβαρδίζουν για το “καλό μας ” για τον Κορωνοϊό . Σίγουρα αυτό έχει δυσμένειες επιπτώσεις   στη Ψυχολογία των ανθρώπων. Είναι ανάγκη τα Μ.Μ.Ε. να ασχολούνται και με άλλα θέματα.     

  Ο  Αντώνης Σαμαράκης,  ο Άνθρωπος , ο φιλόσοφος, ο συγγραφέας ,που μεγάλωσαν γενιές και γενιές με τα σπουδαία  τα βιβλία του, που  τον έχουμε μάθει από τα μαθητικά  μας χρόνια  στο σχολείο , έγραψε μεταξύ άλλων το βιβλίο Εν Ονόματι. Αν ζούσε σήμερα θα ξανάγραψε βιβλίο με θέμα  για τον Κορωνοϊό που μαστίζει την ανθρωπότητα. Με θέμα “Εν Ονόματι του Κορωνοϊού  Την επένδυση” του Φόβου,, του Τρόμου που προκάλεσαν  ορισμένοι στην ανθρωπότητα  Την εκμετάλλευση που θα γίνει   από τις Φαρμακευτικές Εταιρείες  για τα φάρμακα και το εμβόλιο για τον Κορωνοϊό που θα πουλούν. Όπως επίσης την εκμετάλλευση που θα υπάρξει από εταιρείες που πωλούν τρόφιμα και  είδη  υγιεινής Ότι σε τόσον σύντομο χρονικό διάστημα η ανθρωπότητα οδηγείται σε συμπληγάδες, σε αδιέξοδα, σε χιλιάδες  θανάτους, σε τεράστια ανεργία, οικονομικά αδιέξοδα με αποτελέσματα δραστική μείωση των μισθών, συντάξεων, επιδομάτων  και σε γενικές γραμμές έρχεται Πείνα μεγάλη Πείνα δυστυχώς. 

 Ήρθε η Ώρα:  ήρθαν τα λόγια του Αγίου Παϊσίου που είπε μεταξύ άλλων πριν λίγα χρόνια ότι η Ευρώπη για γίνει μια «κουρελού» σύντομα, θέλοντας να μας πει ότι θα διαλυθεί. Ζώντας αυτά που ζούμε τώρα εδώ και λίγο χρονικό διάστημα   η Αγγλία αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση που ήταν ένα βασικό μέρος της Ευρώπης. Η Ιταλία έχει χιλιάδες κρούσματα από τον Κορωνοϊό δεκάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά.  Το ίδιο πράγμα γίνεται  στην Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία .  Η Γερμανία είναι σε σοβαρό αδιέξοδο με το ευρωομόλογο που ζητούν οι Ευρωπαϊκές Χώρες. Δεν θέλει να το κάνει λόγω του ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ελέγχει τα οικονομικά τους.  Δεν νομίζω να είναι τυχαία που αυτοκτόνησε ο Τόμας Σέφερ ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Έσσης.  Δεν ήθελε να ζήσει την οικονομική καταστροφή  που περιμένει  την Γερμανία σύντομα.  Με τη διάλυση της Ευρώπης θα έχει φυσικά επακόλουθο και το τέλος του νομίσματος του Ευρώ.   

Στην Τουρκία ο Κορωνοϊός προχωρά σε Πανδημία με τρομερές συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές. Οι νεκροί είναι εκατοντάδες,  τα κρούσματα χιλιάδες.  Η οικονομία της Τουρκίας είναι από καιρό  χάλια και τώρα με τον Κορωνοϊό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Έρχεται το “τέλος ” του Ερντογάν πολύ σύντομα. Ο Ερντογάν παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Είναι αποφασισμένος να κάνει το θερμό Επεισόδιο με την Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται… 

Με τον Κορωνοϊό οι πληγές είναι τεράστιες για την ανθρωπότητα, φαίνεται ότι για διάφορους λόγους μετά ακολουθεί και η επόμενη φάση του Πολέμου στην εμφύλιο… 

Ο Θεός να μας προσέχει.  Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί ας χρησιμοποιήσουμε το όπλο μας, την προσευχή. 

Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…