ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η κυβέρνηση απειλεί με τοπικά lockdown – Δεν «ικανοποιείται» με μάσκες & περιορισμούς

ΕΛΛΑΔΑ. - 1 Αυγ 2020 - 10:38
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν «ικανοποιείται» με τα πολύ αυστηρά και ζημιογόνα μέτρα για την οικονομία που ανακοίνωσε χθες αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβάλλει και τοπικά Lockdown, τα οποία αναμένεται να «θάψουν» οριστικά την ελληνική οικονομία.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό την περασμένη Τρίτη όπου ανακοίνωσε τα νέα μέτρα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας, δήλωσε πως υπαρχει πιθανότητα για ένα τοπικό lockdown.

Ο κ. Χαρδαλιάς απαντώντας σε ερώτηση έδωσε το πλαίσιο για ένα πιθανό σενάριο τοπικού lockdown.

«Τοπικά lockdown θα γίνουν αν εξαντληθούν όλα τα μέτρα που θα έχουμε πάρει για κάποιες περιοχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Σας έχω ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση για οποιοδήποτε γενικό lockdown. Τώρα εάν θα φτάσουμε σε κάποια τοπικά lockdown σημαίνει πως θα έχουμε διανύσει ένα μεγάλο δρόμο, θα έχουμε πάρει σωρεία αποφάσεων και σωρεία μέτρων, τα οποία δεν θα έχουν αποδώσει οπότε αναγκαστικά θα χρειαστεί να κάνουμε το οποιοδήποτε τοπικό lockdown.

Αυτή τη στιγμή που συζητάμε είμαστε μακριά από οποιοδήποτε τοπικό lockdown σε σχέση με την εικόνα που εμείς παρατηρούμε καθημερινά σε όλη τη χώρα», ήταν η απάντηση του κ. Χαρδαλιά σε ερώτηση δημοσιογράφου
.

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…