ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η λύση του προβλήματος της λίστας των αμαρτιών

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 19 Σεπ 2022 - 19:17
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αγαπητοί κύριοι,

Γράφετε ότι η λύση του προβλήματος της εξάλειψης των αμαρτιών της λίστας είναι να αγαπήσεις τον Θεόν με όλη τη καρδία σου και έπειτα τον πλησίον σου ως τον εαυτό σου.

Η αγάπη προς τον Θεό γίνεται, όπως γράφετε, με το να τηρήσει ο αμαρτωλός τις εντολές Του.

Ποιες εντολές Του?

Δεν διευκρινίζετε ακριβώς ποια εντολή πρέπει να κάνει ?

Με αποτέλεσμα να αφήνετε τον αμαρτωλό να περιπλανάται στη “ζώνη του λυκόφωτος” για να βρει ποία εντολή του Θεού πρέπει να τηρήσει για να τελειώσει με τη λίστα των αμαρτιών που παραθέτετε. Έτσι δεν τον βοηθάτε.

Η εντολή είναι ξεκάθαρη: Να δεχθεί με μετάνοια και πίστη την άφεση των αμαρτιών που προσφέρει δωρεάν ο εσταυρωμένος Ιησούς Χριστός, που πέθανε για τον αμαρτωλό και με το Αίμα του ο αμαρτωλός καθαρίζεται και αναγεννάται σε έναν νέο άνθρωπο.

Τότε μόνο έτσι ο νέος αυτός αναγεννημένος άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει τον Θεό με όλη τη καρδιά του και τον πλησίον του ως τον εαυτό του.

Σας ευχαριστώ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr