• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Η μάχη της Ράκας άρχισε προβλέπεται μακρά …..οι ρώσοι ζητούν συντονισμό ενεργειών για επιτάχυνση και αποτελεσματικότητα…

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

η αμυντική στρατηγική της ISIS …

Στη Συρία η μάχη της Raqqa άρχισε.Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις μια αραβοκουρδική συμμαχία υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ εξαπέλυσε μαι επίθεση υποστηριζόμενη από τη διεθνή συμμαχία. Οι FDS απαριθμούν 25 000 κούρδους πολιτοφύλακες και 5 000 άραβες μαχητές που τους διοχετεύθηκε μια εκπάιδευση από 300 αμερικανούς στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων που αναπτύχθηκαν στη Συρία με διαταγή του Barak Obama. Την α ημέρα της επίθεσης οι τζιχαντιστές φαίνεται να οπισθοχωρούν αλλά η μάχη ανακοινώνεται μακρά.

Η επίθεση αρχίζει και δεν στοχεύει σε αυτό το στάδιο την ίδια την πόλη της Raqqa αλλά το βόρειο τμήμα της επαρχίας της. Μετά από μια σειρά αεροπορικών επιδρομών των αεροσκαφών της διεθνούς συμμαχίας οι FDS δέσμευσαν τη μάχη να ξεκινήσει από 3 άξονες.Αμερικανικές και ρωσικές πηγές επιβεβαίωσαν την πρόοδο των αραβοκούρδων μαχητών που δεν συνάντησαν μια πολύ δυνατή αντίσταση.

Οι τζιχαντιστές αναδιπλώνονται προς τις κύριες γραμμές τους άμυνας στα προάστια στο βορρά της Raqqa.Σύμφωνα με κουρδικές πηγές η στρατηγική άμυνας της ISIS βασίζεται σε 3 στοιχεία : την ενεργοποίηση κυρίαρχων πυρήνων πίσω από τις γραμμές του εχθρού,σε επιθέσεις αυτοκτονίας με παγιδευμένα αυτοκίνητα εξοπλισμένα με ενισχυμένη θωράκιση και την εντατική χρήση των snipers.Η μάχη ανακοινώνεται μακρά πριν την ολοκληρωτική περικύκλωση της πόλης και την εξαπόλυση της τελικής επίθεσης κυρίως λόγω του ότι χιλιάδες τζιχαντιστές σύριοι,ιρακινοί,και ξένοι υπερασπίζονται την αυτοανακηρυχθείσα πρωτεύουσά τους. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον εβδομάδες μάχης.

Η Ρωσία εκ νέου ανακοίνωσε δια του ΥΠΕΞ της ότι είναι έτοιμη να συντονιστεί με την αραβοκουρδική συμμαχία και τις ΗΠΑ για τη μάχη της Raqqa.Στις 24 Μάη από την Τασκένδη στο Ouzbékistan, ο Serguei Lavrov δήλωσε πεπεισμένος ότι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά Raqqa, και Μοσούλη στο Ιράκ αν συντονίζονταν ρώσοι και αμερικανοί στρατιωτικοί.«Σήμερα η δυνατότητα ενός τέτοιου συντονισμού υπάρχει δήλωσε».

To αμεριακνικό Υ.Άμυνας δεν προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει μια επιχείρηση  anti-Daech από κοινού με τη Μόσχα ανακοίνωσε ωστόσο η εκπρόσωπος τύπου του Πενταγώνου ,Michelle Baldanza στο Sputnik.

Προβληματισμό προκαλούν δηλώσεις του εκπροσώπου του κουρδικού δημοκρατικού κόμματος στη Γαλλία (PYD) του Khaled Issa, που είναι η κυριότερη συροκουρδική ομάδα για το μέλλον της Raqqa που όπως τονίζει ήδη προετοιμάζεται.

« ήδη υπάρχει μια συνεργασία επί του terrain και υπαφή με προύχοντες στην Raqqa, με τους ακτιβιστές στην πόλη για να προβλέψουμε πως θα προετοιμαστεί η μετάDaechπερίοδος. Επομένως πολιτικά γίνονται όλες οι εργασίες.Είναι σε εξέλιξη η προετοιμασία.Άρα ο τοπικός πληθυσμός οφείλει να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί την πόλη του, το έδαφός του, αλλά με τρόπο δημοκρατικό ,χωρίς κανέναν εξαναγκασμό. Αν οι SDF υποστηριχθούν καλά οι αρχές του Bachar el–Assadδεν έχουν καμιά τύχη να ελέγξουν τη Raqqa. Η ταχύτητα για την εκδίωξη του Ισλαμικού κράτους από την Raqqa,εξαρτάται από τα μέσα  που θ΄αναπτυχθούν και από το βαθμό της υποστήριξης των SDF. » O Λαβρόφ επίσης τόνισε αναφορικά με την επίθεση στη Ράκα.RFI 25/5/16

« Δεν μπορώ να πω πόσο πραγματικές είναι οι εκθέσεις είναι ότι τέτοιες ενέργειες έχουν ήδη αρχίσει, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον συντονισμό, » δήλωσε ο Λαβρόφ στο Ουζμπεκιστάν.

H oμάδα ακτιβιστών « Raqqa qu’on égorge Silencieusement » στο tweeterανέφερε την Τρίτη το βράδυ ότι

« #Raqqa υπήρξαν συγκρούσεις σήμερα μεταξύ της ISIS και των YPG με SDF στο χωριό Hesha στην βόρεια επαρχία της  Raqqa ».

Ο Idriss Nassan, ένας εκπρόσωπος τύπου των κούρδων στο Kobani, δήλωσε ότι υπήρξαν ήδη συγκρούσεις στα χωριά γύρω από το Ain al Issa, στα 30 μίλια βορείως της Raqqa, αλλά δεν θεωρεί ότι η επίθεση από τα βόρεια και ανατολικά στοχεύει την πόλη της Raqqaαυτή καθ΄εαυτήν.

Η συμμαχία που διευθύνεται από τις ΗΠΑ διοχετεύει βοήθεια και συμβουλές στις δυνάμεις του SDF στη μάχη δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της συμμαχίας ο στρατηγός Steve Warren.Υπάρχει προσωπικό που διοχετεύει «συμβουλές και βοήθεια  » αλλά δεν υπάρχουν δυνάμεις μας στην  γραμμή του μετώπου είπε.cnn 25/5/16

dimpenews

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Πρώην πράκτορας FBI: Η μυστηριώδης εξαφάνιση επιστήμονα του Λος Άλαμος μπορεί να είναι δολοφονία με “Voice-to-Skull” – Το κρανίο της δεν είχε σφαίρα»
Slider

«Πρώην πράκτορας FBI: Η μυστηριώδης εξαφάνιση επιστήμονα του Λος Άλαμος μπορεί να είναι δολοφονία με “Voice-to-Skull” – Το κρανίο της δεν είχε σφαίρα»

by admin
4 ώρες ago
Ο Χαβιέ Μιλέι Μετατρέπει την Αργεντινή σε Αποικία των Μεγιστάνων της Τεχνολογίας Σαμ Άλτμαν & τον Πίτερ Θιέλ
Slider

Ο Χαβιέ Μιλέι Μετατρέπει την Αργεντινή σε Αποικία των Μεγιστάνων της Τεχνολογίας Σαμ Άλτμαν & τον Πίτερ Θιέλ

by admin
5 ώρες ago
Σιωνιστές Δηλητηρίασαν/Ακτινοβολώντας 100.000 Σεφαραδίτικα Εβραιόπουλα από τον Barry Chamish
Slider

Σιωνιστές Δηλητηρίασαν/Ακτινοβολώντας 100.000 Σεφαραδίτικα Εβραιόπουλα από τον Barry Chamish

by admin
6 ώρες ago
Ο Στάρμερ ανακοίνωσε την παραίτησή του από την βρετανική πρωθυπουργία!
Slider

Ο Στάρμερ ανακοίνωσε την παραίτησή του από την βρετανική πρωθυπουργία!

by admin
13 ώρες ago
Next Post
Η «θυσία» του ελληνικού λαού στο Ευρωγκρούπ των Βρυξελών σώζει τις ευρωπαϊκές οικονομίες του Νότου

Η «θυσία» του ελληνικού λαού στο Ευρωγκρούπ των Βρυξελών σώζει τις ευρωπαϊκές οικονομίες του Νότου

«Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων – CFR: Ο αθέατος κυρίαρχος του πλανήτη. O έλεγχος των ΜΜΕ, ο καβαλάρης της Αποκάλυψης και η Angelina Jolie».

«Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων - CFR: Ο αθέατος κυρίαρχος του πλανήτη. O έλεγχος των ΜΜΕ, ο καβαλάρης της Αποκάλυψης και η Angelina Jolie».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr