ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 15 Μαΐ 2018 - 20:08
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΑυτή εδώ η χώρα έχει μόνο μια πιθανότητα σωτηρίας. Να γίνουμε όλοι οι Έλληνες ισότιμα συμμέτοχοι στη διακυβέρνησή της.
Οι επαγγελματίες πολιτικοί απέτυχαν παταγωδώς να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ανασυγκρότησης της χώρας. Πρέπει λοιπόν όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες διακυβέρνησης και σκληρών αποφάσεων.

Η χώρα όπου τα κόμματα κατάφεραν να κομματικοποιήσουν ακόμα και την εμβρυακή διαστημική υπηρεσία, δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον και καμία απολύτως θέση μεταξύ των χωρών που προχωρούν προς το μέλλον.
Η χώρα που μόλις αρνήθηκε την εγκατάσταση στο έδαφός της, της Μονάδας Ακτινοβολίας Καρκινικών Όγκων που αναπτύχθηκε στο Cern που ζήτησε να εγκατασταθεί η μονάδα αυτή στην Ελλάδα και την οποία εγκατάσταση διεκδικούν σήμερα άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής. Τα κόμματα προφανώς δεν διαθέτουν χρήματα για τη σωτηρία των ζωών των ανθρώπων, γιατί τα θέλουν για κομματικές παροχές.

Για να αναλάβουν όμως οι Έλληνες την ευθύνη της πορείας της; χώρας, θα πρέπει πρώτα να αλλάξουν το αρχηγικό – πρωθυπουργοκεντρικό πολίτευμα που αποκλείει τον κόσμο από την ενασχόληση με τα κοινά.

Πέτρος Χασάπης

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter