ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΜΥΚΟΝΟΣ, Η ΚΩΣ, Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ – Αλωνίζουν το Αιγαίο ξένοι πράκτορες…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 25 Μαΐ 2018 - 21:58
Loading...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Επικεφαλής στρατηγικής πολιτικής 

της Ελλήνων Πολιτείας – Αρθρογράφος  

egerssi@otenet.gr 

www.egerssi.gr 

Όλοι πλέον γνωρίζετε, ότι παραγωγός του τήλε-διαγωνισμού Survivor που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου, είναι ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί! 

 Ο Τούρκος μεγιστάνας των μίντια, κατά δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά είναι ο επικοινωνιολόγος του Ρ. Τ. Ερντογάν! Ο οποίος έχει μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά, αφού τελευταία σύστησε ανώνυμη εταιρεία καλλυντικών με πρόσβαση και στο διαδίκτυο μέσω e-shop! Όμως, ο Mr Survivor έχει μεταξύ των άλλων στην κατοχή του, το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου (;;;) και της μαρίνας της Μυτιλήνης (;;;;;)! Όπως, έχει αποκτήσει με Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών το Hilton της Αθήνας! 

Έτσι, για να μην με αμφισβητείτε, όταν έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και η πένα μου, πως η Τουρκία αγοράζει την Αθήνα! Ολόκληρα “κομμάτια” της, έχουν περάσει σε τουρκικά χέρια! Και το μεγάλο deal είναι η εξαγορά του Παναθηναϊκού! 

Η Ρόδος, η Κρήτη, η Ζάκυνθος και η Κως, είναι στην Ελλάδα; 

Πρόσφατα, συμμετέχον παίκτης στο Survivor, δήλωσε ότι η νήσος Μύκονος ανήκει στα Δωδεκάνησα. Η παραπάνω δήλωση υποδηλώνει άγνοια ή υποκρύπτει κάτι άλλο;  

Αφού, θεωρούμε πως γνώριζε, ότι τα Δωδεκάνησα είναι η Ρόδος, η Κως, η Πάτμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος, η Κάσος, η Λέρος, η Νίσυρος, η Σύμη, η Τήλος και το Καστελόριζο!   

Αν δεν γνώριζε τελικά, μήπως η συγκεκριμένη δήλωση υπαγορεύτηκε από άλλον εντεταλμένο του Survivor;  

Γιατί θα μου πείτε, μου προκάλεσε τόση εντύπωση μια έστω ατυχής (;;;) δήλωση; 

Γιατί, το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τέτοιες ατυχείς (;;;) δηλώσεις που φτάνουν μέχρι αναρτήσεις σε εφημερίδες ή στο διαδίκτυο! Όπου, διαβάζουμε τη δημοσίευση εταιρείας σε εφημερίδα: “Σπουδαστές Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών για πρακτική άσκηση σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Ελλάδα και Κύπρο, Ρόδο, Κρήτη, Ζάκυνθο και Κω, για έναρξη άμεσα ή από τη θερινή περίοδο 2018”! Στο τέλος της διαφήμισης αναγράφεται e-mail για την αποστολή των βιογραφικών! 

Και εγώ, ο αφελής, ή ο ακραίως υποψιασμένος, ερωτώ: Είναι στην Ελλάδα τα παραπάνω αναφερόμενα νησιά ή αποτελούν άλλα κράτη – πριγκιπάτα; 

Αλωνίζουν το Αιγαίο οι ξένοι πράκτορες… 

Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ της Κυριακής” την παρακάτω είδηση: “Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στη Μύκονο βρέθηκε, άγνωστο για ποιους λόγους, πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της γνωστής και διαβόητης CIA…” που αποκαλύφτηκε η ταυτότητά του από επεισόδιο που δημιουργήθηκε στην πτήση από τη Μύκονο στην Αθήνα! Στο τέλος δε, της είδησης στην εν λόγω εφημερίδα, αναφέρεται: “Αυτό που ακόμη ψάχνω είναι οι λόγοι για τους οποίους ταξίδεψε μέχρι το Νησί των Ανέμων. Αλλά πού θα μου πάει;”!    

Αλήθεια, πόσες και πόσες φορές δεν σας έχω ενημερώσει, πώς στα νησιά μας στο Αιγαίο σουλατσάρουν ανενόχλητοι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Τουρκίας και της Αλβανίας;  

Όταν ο Σουλτάνος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν έχει γκριζάρει όλο το Αιγαίο και ειδικότερα τα Δωδεκάνησα, που εκτός των 12 μεγάλων νησιών μας, υπάρχουν και το Αγαθονήσι, η Αλιμιά, οι Αρκοί, η Χάλκη, το Φαρμακονήσι, το Γυαλί, η Κίναρος, η Λέβιθα, οι Λειψοί, ο Μάραθος, η Νίμος, η Ψέριμος, η Σαρία, η Στρογγυλή, η Σύρνα και η Τέλενδος;   

Όταν, η Μύκονος θεωρείται εδώ και πολλά χρόνια από τα ξένα πρακτορεία τουρισμού ως άλλη χώρα και για τον λόγο αυτό πολλοί ξένοι επισκέπτες εκπλήσσονται, όταν μαθαίνουν ότι η Μύκονος ανήκει στην Ελλάδα;  

Όταν, η πληροφορία πού έφτασε στ΄ αυτιά μας, κάνει λόγο πώς, στη Μύκονο, στη Μήλο και στην Κω, έγιναν πρόσφατα έντονες διεργασίες και συνεννοήσεις μεταξύ της ΜΙΤ και της αντίστοιχης της Αλβανίας, η οποία αναγνωρίζεται ως ο σύγχρονος χώρος του ανθελληνικού δόγματος;  

Όταν, είναι σε όλους γνωστό, πώς ο μισός πληθυσμός πλέον της Μυκόνου είναι αλβανικής καταγωγής; Όπως και σε πολλά άλλα νησιά του Αιγαίου Πελάγου μας! 

Όταν μιλάει ο Πάιατ πρέπει να τον προσέχουμε… 

Η Μύκονος, η Μήλος και η Κως, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό επιπρόσθετα! Το οποίο τις συνδέει άρρηκτα! Αυτό το στοιχείο είναι πως στα τρία αυτά νησιά μας, υπάρχουν τεράστιες ποσότητες του ορυκτού πετρώματος “βαρύτης”, το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρον σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις και σε εφαρμογές, σχετικές, με την εξόρυξη υδρογονανθράκων, που ως γνωστόν “ευδοκιμούν” σε όλη την ελληνική θάλασσα! 

Έτσι, αυτό που ψάχνει να βρει η εφημερίδα “ΜΠΑΜ”, δηλαδή, τους λόγους ύπαρξης του πράκτορα της CIA στην Μύκονο, ίσως να το βρήκαμε εμείς, από τη στιγμή που πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι δεν είναι δυνατόν να μετακινηθεί Αμερικανός πράκτορας της CIA στον Ελλαδικό χώρο, χωρίς την έγκριση του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ!  

Ο οποίος πρόσφατα μας δήλωσε, ενημερώνοντας την ελληνική κυβέρνηση, από συνέδριο που έλαβε μέρος, ότι: “οι επόμενες 100 ημέρες θα είναι κρίσιμες για την Ελλάδα”!   

Τον ρώτησαν από την ελληνική κυβέρνηση, τι ακριβώς γνωρίζει και τι υπονοεί;      

“Λαμπρές” παρουσίες στην πρεσβεία του Ισραήλ… 

Η δήλωση αυτή έγινε λίγες ημέρες πριν τον εορτασμό της 70ης επετείου της ανεξαρτησίας του Ισραήλ!  

Στην οποία δεξίωση της Ισραηλινής πρεσβείας “παρέλασε” όλο το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας! Και Παππά είχε το “μενού”, και Γεωργιάδη, και Χατζηδάκη, και Δένδια, και πολλούς άλλους πρωτοκλασάτους πολιτικάντηδες! 

Θα μου πείτε, γιατί αναφέρομαι στην επέτειο της Ισραηλινής ανεξαρτησίας!  

Για να τονίσω πως, εκτός των υψηλών προσώπων από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, και εκτός των άλλων προσκεκλημένων Ελλήνων επιχειρηματιών από το χώρο του “πετρελαίου”, μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τρεις προσκεκλημένοι, που τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν τα ονόματά τους ή δεν ανέφεραν καν την παρουσία τους! 

Αυτοί ήταν: Ο Δήμαρχος Μαραθώνα-Νέας Μάκρης Ηλείας Ψινάκης, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας και ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς!     

Θα μπορούσε λοιπόν να ερωτήσει ο κάθε Έλλην πολίτης: Γιατί τέτοια ιδιαίτερη τιμή σε αυτούς τους τρεις άρχοντες τοπικής αυτοδιοίκησης;  

Από πού πήρε εντολή η Πρέσβης του Ισραήλ να τους καλέσει στη δεξίωση; Τους ήξερε και από χθες;  

Παράξενα σημεία των καιρών, για τα οποία ενδεχομένως θα έπρεπε και να ανησυχούμε!   

Σε “ανησυχία” οι Χαριτζήδες της Τουρκίας…  

Να κλείσουμε το σημερινό αποκαλυπτικό άρθρο μου – και συγνώμη που δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες – με την είδηση πως: Το πενθήμερο 21-25 Ιουνίου 2018 οι Χαριτζήδες (σ.σ. μέγας Χαριτζής ο Ρ. Τ. Ερντογάν) της Τουρκίας – 24 Ιουνίου είναι οι εθνικές εκλογές – ενδεχομένως ετοιμάζουν “πολεμικό χορό” εναντίον των πολιτικών αντιπάλων τους! 

Αφού, αυτό το τριήμερο εορτάζεται η δαιμονική οντότητα της Ερεσκιγκάλ – Νεργκάλ – Νεργκαλάτ – Γκαλαάτ! Ακούγεται κάτι για το Γαλατά της Πόλεως και το Ικόνιο της κεντρικής Τουρκίας… 

Οψόμεθα… 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter