ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ»

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 13 Μαΐ 2020 - 17:43
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τελευταία, όλο οι οικονομικοί μεγιστάνες, και συχνότερα οι λαοί μιλούν για την ολοκλήρωση δημιουργίας ενός “ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ”. Τι σημαίνει όμως ένα ολοκληρωτικό παγκοσμιοποιημένο κράτος? Για να κατανοήσουμε την έννοια αυτού του όρου (Ολοκληρωτικό παγκοσμιοποιημένο κράτος) πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουμε τις έννοιες Ολοκληρωτισμός και Παγκοσμιοποίηση.

Ας δούμε τι μας λένε οι ειδικοί:

α. Ολοκληρωτισμός. Χάνα Άρεντ (Αμερικανίδα πολιτειολόγος και φιλόσοφος, Στο έργο της πραγματεύεται τη φύση της εξουσίας και τις έννοιες της άμεσης δημοκρατίας και του ολοκληρωτισμού και ορίζει τον ολοκληρωτισμό ως “ριζική καταστολή της πολιτικής και περιφρόνηση εκ μέρους της εξουσίας των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη και ως βασικό διακριτικό του τη διείσδυση της κεντρικής εξουσίας σε κάθε πτυχή της ατομικής ύπαρξης και δημιουργίας. Συγκεκριμένα, καταργούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, καταργείται το κοινοβούλιο, φιμώνεται ο τύπος και επιβάλλεται αυστηρή λογοκρισία”.

β. Παγκοσμιοποίηση. (Βικιπαίδεια) Η ανάγκη μιας νέας καθολικού τύπου ηγεμονίας στον κόσμο όπου το εμπόριο, η κοινωνική δομή, η τεχνολογία, η κουλτούρα, το πολιτικό σύστημα, και η γνώση θα διεθνοποιηθούν, και θα καταργηθούν:
α. Τα σύνορα κρατών, β. Η εθνική αυτοσυνειδησία, γ. Ιστορία και η εθνική γλώσσα, τα Griklish θα επικρατήσουν. δ. Εθνικές ιδιαιτερότητες ε. Θρησκευτικός συγκρητισμός στ. Κατάργηση εθνικών Κοινοβουλίων, ε. κατάργηση εθνικών συμβόλων.
Για να ολοκληρωθεί όμως η Παγκοσμιοποίηση πρέπει να προηγηθεί η δημιουργία πολιτικών θεσμών που θα εκφράζουν τη θέληση των παγκόσμιων πολιτών και όχι πολιτών κράτους έθνους.

Σε αυτήν την προσπάθεια οι Παγκοσμιοποιητές θα δημιουργήσουν ένα “Ολοκληρωτικό αποτελεσματικό κράτος” (George Orwel) στο οποίο το ισχυρό διευθυντήριο των πολιτικών αρχηγών, (Παγκόσμια Κεντρική Εξουσία ( Π.Κ.Ε), της Ν.Τ.Π, N.W.O. (Νέα Τάξη Πραγμάτων), και η στρατιές των μάνατζέρς τους θα ελέγχουν έναν πληθυσμό σκλάβων χωρίς να χρειάζεται να ασκήσουν εξαναγκασμό, γιατί θα τους έχουν μετατρέψει σε λάτρεις της σκλαβιάς τους. Και το να τους μετατρέψουν σε λάτρεις της σκλαβιάς τους έχει ανατεθεί, από τα σημερινά ολοκληρωτικά κράτη, «σε υπουργεία προπαγάνδας, στους εκδότες και μηντιάρχες, στους δασκάλους και καθηγητές.”

Σε αυτό το «Ολοκληρωτικό Παγκοσμιοποιημένο Κράτος» (Ο.Π.Κ.) θα έχουν λόγο μόνον οι περιφερειακοί managers, διορισμένοι από την Π.Κ.Ε. (Παγκόσμια Κεντρική Εξουσία-), οι οποίοι θα δίνουν λόγο και αναφορά, στην Π.Κ.Ε (Μεγάλο Αδελφό), για την συμπεριφορά των υπηκόων τους ανά περιοχή η οποία θα αναφέρεται ως περιοχή 1,2,3. κ.ο κ και ο manager της περιοχής, ως manager 1.2.3 κ.ο.κ. Η λέξη κράτος-έθνος θα εξαφανιστεί από το λεξιλόγιο και θα αντικατασταθεί με το “Παγκόσμιος πολίτης”. Στο πιστοποιητικό γεννήσεως θα αναγράφεται ως “παγκόσμιος πολίτης 15 ή 20 περιοχής 30 ή 20”.

Η Παγκόσμια Κεντρική Εξουσία θα αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων εκλεγμένοι-διορισμένοι από τις αγορές οι οποίοι θα είναι μέλη της Παγκόσμιας, δικτατορικά, διαχείρισης των αγορών οι οποίες θα είναι πάντα πιστές στην Π.Κ.Ε. και θα έχουν μοναδικό σκοπό την στήριξη, προστασία και διατήρηση της Παγκόσμιας Εξουσίας των Παγκοσμιοποιητών.

Για να επιτευχθεί αυτό από την παγκόσμια δικτατορία των αγορών, N.W.O. όπως την οραματίζονται οι Παγκοσμιοποιητές, πρέπει να τους είναι γνωστό ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε, τι κάνουμε, με ποιόν βρισκόμαστε, τι συζητάμε, τι αγοράζουμε από το τάδε μαγαζί, πότε ανέβηκε ο πυρετός και η κυκλοφοριακή μας πίεση, η κάθε μας συζήτηση και η κάθε μας κίνηση γενικότερα.

Η εμφάνιση του κοροναϊού, λοιπόν, απέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο πόσο εύκολος είναι ο έλεγχος της μάζας και η χειραγώγηση αυτής όταν της επιβάλλουν τον φόβο. . Η τρομοκρατία που εξαπέλυσαν οι κυβερνήσεις μέσα από τα δελτία ειδήσεων όσο κι από τα αστυνομικά μέτρα, βεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο πως ο φόβος του θανάτου υποτάσσει και τον πιο έξυπνο και ατίθασο άνθρωπο.

Ο κορονοϊός είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία- δημιουργία των Νεοταξιτών ώστε μετά την λήξη της επιδημίας και των μέτρων, και αφού ο κόσμος υπέκυψε άνευ αντιρρήσεων και αντιδράσεων, να τον επαναφέρουν, λίγο αργότερα, με οδυνηρότερα αποτελέσματα, και να μας υποχρεώσουν να κρατήσουμε την απόσταση μεταξύ μας για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους με την δικαιολογία να μην προσβάλουμε ή να προσβληθούμε από τον φονικό ιό. Αντιλαμβάνεστε πως θα βλέπει ο ένας πολίτης τον άλλον. Σαν δημόσιο κίνδυνο! Σκεφτείτε τι συνέπειες μπορεί να έχουν αυτά τα μέτρα στις στενές σχέσεις των ανθρώπων. Θα φοβάται ο ένας τον άλλον, οι γονείς τα παιδιά και αντιστρόφως, το τέρμα των φιλιών, της αγκαλιάς, του χαδιού και γενικά όλων των ενδείξεων της αγάπης και της κοινωνικότητας. Δηλαδή εξαφάνιση του ανθρωπισμού και την μετατροπή του ευ-αίσθητου ανθρώπου (άνθρωπος με συναισθήματα αγάπης, κατανόησης και αλληλεγγύης σε αν-αίσθητο , (άνθρωπο άνευ των προαναφερθέντων αισθήσεων),ον.

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς και δημόσιους χώρους, με την δικαιολογία να μην προσβάλουμε ή να προσβληθούμε από τον φονικό ιό, αντιλαμβάνεστε πως θα βλέπει ο ένας πολίτης τον άλλον. Σαν δημόσιο κίνδυνο! Σκεφτείτε τι συνέπειες μπορεί να έχουν αυτά τα μέτρα στις στενές σχέσεις των ανθρώπων. Κι αναρωτιέμαι αν η αγάπη για τον άνθρωπο θα μπορεί αύριο να νικήσει τις φοβίες που καθημερινά προσπαθούν να μας επιβάλουν. (Είναι τυχαίο που μας προειδοποιούν για την επανεμφάνισή του?) Τότε, θα μας πιέσουν, με πρόσχημα την ασφάλεια και την υγεία μας, να δεχτούμε είτε κάποιο «τσιπάκι- γκαζετάκι», είτε κάποιο σωτήριο «βιομετρικό βραχιολάκι» και την σύνδεσή μας με το 5G, ((που σημαίνει κεραίες και υψηλές ακτινοβολίες, (60 MegaHeartz) σε κάθε γειτονιά, και πιθανόν και σε κάθε σπίτι), και εμβόλια που πρέπει να διαθέτουν εμφυτεύσιμη κάψουλα με «ψηφιακά πιστοποιητικά» όπως στα σκυλιά.

Έτσι ο Μεγάλος Αδελφός θα βρίσκεται όχι μόνο στο κινητό μας αλλά και στο ίδιο μας το σώμα. Η απόλυτη μετατροπή του ευ-αίσθητου ανθρώπου σε ένα αν-αίσθητο όν.

Αναρωτιέμαι αν ο φόβος για την ζωή μας , που θα ξαναπροσπαθήσουν να μας επιβάλλουν, θα επικρατήσει όλων αυτών των ανθρώπινων και απαραίτητων συναισθημάτων για την ζωή μας.

Μετά την δημοσίευση αυτού του άρθρου μου, αναμένω την απόδοση κάποιων χαρακτηρισμών, όπως, του συνομοσιολόγου, του κινδυνολόγου, του μυθοπλάστη και του φαντασιόπληκτου. Μακάρι να διαψευστώ, (και μάλιστα σύντομα), να επιβεβαιωθούν, και να αποδειχθεί πως όλα αυτά δεν είναι οιωνός μιας νέας Παγκόσμιας «Δημοκρατίας» των αγορών- Παγκοσμιοποιητών, ενός «ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ» το οποίο θα ελέγχει τα πάντα. Πιστεύω πως κανένας νοήμων άνθρωπος δεν πρέπει να επιτρέψει την υποδούλωση του…

Σπ. Η. Καραπιδάκης Ν.Υ. 08/04/2020 Εκδότης, αρθρογράφος «Δημοτικής ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ»

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…