ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η παγκόσμια ελίτ ετοιμάζεται να ξεκινήσει το “κλείδωμα της κλιματικής αλλαγής”

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 21 Σεπ 2022 - 6:06

Η παγκόσμια ελίτ ετοιμάζεται να εφαρμόσει “κλείδωμα της κλιματικής αλλαγής”, το οποίο θα είναι σαν το κλείδωμα του Covid-19 σε στεροειδή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jack Posobiec, ενώ φαίνεται ότι η ελίτ προετοιμάζεται για το Πανδημικό Θέατρο Πανικού 2.0, ετοιμάζεται επίσης να εμπλακεί στον μακροπρόθεσμο στόχο της “Κλειδώματος της Κλιματικής Αλλαγής”.

Το Thelibertydaily.com αναφέρει: Η πρόβα τζενεράλε του Covid-19 είχε σκοπό να μας προετοιμάσει για την ολοκληρωτική κατασκευασμένη ατζέντα γύρω από την κλιματική αλλαγή. Αυτός είναι ο στόχος των παγκοσμιοποιητών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του Συμβουλίου για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό και παρόμοιων ομάδων εδώ και δεκαετίες. Έχουν εργαστεί ακούραστα για να στρατολογήσουν και να κατηχήσουν τις μάζες ώστε όχι μόνο να συμμορφωθούν αλλά και να συμμετάσχουν στις προσπάθειες να γίνει η κλιματική αλλαγή ο καθολικός παράγοντας σε κάθε απόφαση που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις, οι εταιρείες και οι πολίτες.

Δείτε τον Posobiec να περιγράφει τι βλέπει:

Η υστερία της κλιματικής αλλαγής αποτελεί υπαρξιακή απειλή. Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ τη χρησιμοποιούν ως τον απόλυτο παράγοντα ελέγχου, το κλειδί που μπορεί να ξεκλειδώσει κάθε πόρτα που είναι απαραίτητη για να επιβάλουν τον ολοκληρωτισμό στις μάζες. Και πολλοί θα συμμορφωθούν πρόθυμα, ακόμη και με ευχαρίστηση.

newspunch.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr