ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Παναγιά μας αγωνιά ..

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 31 Οκτ 2020 - 12:36
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Χαίρεται

Η ελπίδα μας είναι τώρα μόνο η Παναγιά

Προσευχή ,νηστεία λοιπόν και πίστη στον Θεό ,για να μας “φωτίσει ” η Χάρις του Θεού ,να πνεύσει πάνω μας ,
σε εμάς και στην οικογένεια μας ,μα πάνω από όλα, η επίκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο .

Η άθλια πνευματική μας κατάσταση δεν επιτρέπει επίκληση της “δικαιοσύνης ” του Κυρίου ,αλλά του ελέους και της ανιδιοτελούς αγάπης ,της πλατυτέρας καρδιάς που χωρά όλους μας , της Υπεραγίας Θεοτόκου
Μόνο η “πίστη” μας θα μας σώσει και πίστη αλλά και ελπίδα στην Παναγιά ,ότι θα οδηγηθεί με παρρησία απέναντι στον Κύριο μας ,έχοντας τις προσευχές μας στην αγκαλιά της και θα ζητήσει για εμάς, “φωτισμό “του νοός , να βγούμε από το σκοτάδι .

Μην ξεχνάτε ,ένας προσευχόμενος και με πνευματική ζωή “τραβά ” πίσω του και την οικογένεια του ,μπορεί να μην το βλέπεται ,θα το καταλάβετε όταν πάψουν οι “καυγάδες ” …
Η Παναγία περιμένει τις προσευχές ενός μέλους της οικογενείας ,για να “σκεπάσει ” από τις δαιμονικές ενέργειες όλη την οικογένεια και να μεσιτεύσει στον Κύριο μας ,να φωτίσει όλη την οικογένεια ,τους “αδελφούς” μας και τις οικογένειες τους .

Να προσεύχεστε στην υπεραγία Θεοτόκο ,για την οικογένεια σας και για όσους έχουν ελάχιστη έστω πίστη, να μας φωτίσει και να δυναμώσει την πίστη ,την “Χάρι ” ο Υιός και Θεός μας .
Όσοι έχουν ελάχιστη πίστη έστω θα οδηγηθούν στην μετάνοια ,με τις προσευχές όλων μας .

Αυτό περιμένει από τα χείλη του καθενός μας ο Κύριος ,αλλά κυρίως αυτή που ξεχνά πάντα τα χάλια μας και λέει στον γιο της τα καλύτερα ,έστω και αν δεν το αξίζουμε , αυτή είναι η “πνευματική ” μας μάνα ,σε αυτήν ας προστρέξουμε τώρα ..

Η Παναγιά είναι η ελπίδα μας , όταν όλα τα δικαιώματα μας έχουν “παραδοθεί ” στον αντίδικο ,η επίκληση στην “Πλατυτέρα των ουρανών “
Κάνει σκόνη κάθε δαίμονα και δαιμονική ενέργεια που στρέφεται δικαιωματικά πάνω μας ,ορμώμενοι και καθοδηγούμενοι οι δαίμονες ,δεν τους βλέπουμε ,τους νοιώθουμε στους “καυγάδες “,στους φόνους ,στις αυτοκτονίες ,στις ληστείες και σε κάθε καταστροφική ενέργεια για τον άνθρωπο , ανάμεσα σε ανθρώπους ,αυτοί τους ξεσηκώνουν .. από τις αμαρτίες που μας “δένουν ” με τους δαίμονες .

Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας

Γ.Μ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…