ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η πατριωτική καρδία της Ελλάδας χτυπά στη συχνότητα της ανατροπής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 11 Ιούν 2018 - 8:56
Loading...

Φίλοι και φίλες όπως διαπιστώνετε ζούμε τις ύστατες στιγμές μιας συνολικής προδοσίας, που δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι και ηθική αλλά και Εθνική.  

Σήμερα παρά ποτέ συνέλληνες η αναγκαιότητα της ένωσης μας είναι άκρως απαραίτητη. Η αναγκαιότητα Αντίστασης είναι η μόνη οδός σωτηρίας της Πατρίδας μας. Η αναγκαιότητα για Ανατροπή είναι η μόνη λεωφόρος αναγέννησης. 

Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή. Τα ξένα συμφέροντα την έχουν καταλάβει μέσω της δοτής κυβέρνησης και μας οδηγούν στον όλεθρο. Έναν όλεθρο που δεν θα έχει ανατροπή αν σήμερα κιόλας δεν τους σταματήσουμε.  

Μακεδονία – Αιγαίο – εξαθλίωση – πλειστηριασμοί – ψεκασμοί – ξενιτιά – θρησκεία – παραδόσεις – οικογένεια και μία σειρά άλλων μέτρων καταστολής της ίδιας μας της ζωής. Μας σκοτώνουν ως χώρα και ως ανθρώπους.  

Εμείς οι Έλληνες, για μια ακόμη φορά στην παγκόσμια Ιστορία, είμαστε αυτοί που πολέμησαν οι εχθροί περισσότερο, γιατί είμασταν οι μόνοι που έχουμε Θεό στην ψυχή και λεβεντιά. Έπρεπε να λοιπόν πρώτα να μας φτωχοποιήσουν, μετά να μας φοβίσουν, στη συνέχεια να μας ξεσπιτώσουν και τέλος να επιβάλλουν την παγκοσμιοποίηση πρώτα σε εμάς που έστεκε δύσκολο και μετά στον υπόλοιπο κόσμο που τους είναι εύκολο. 

 Αδέλφια… 

Ήρθε η ώρα να μπούμε μπροστά με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.  

Η φωνή μου ακούγεται κάθε Σάββατο το πρωί στις 10 μέσα από το ΑΡΤ 90,6 στα fm και κάθε Δευτέρα βράδυ στις 10 σε συμπαραγωγή δύο ραδιοφώνων στο internet αλλά και 18 αναματεδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.  

 Μην λείψει κανείς σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου από την εκπομπή «Αντίσταση έως την Ανατροπή’ στις 10 το βράδυ. Η επανάσταση στην αλήθεια ξεκίνησε και μας θέλει με γνώση και ένωση. Θα τα πούμε όλα έξω από τα δόντια. Αλλά θα οργανωθούμε κιόλας. 

 Γιατί αυτή την ένωση φοβούνται και αυτή τελικά θα γίνει ο πολιτικός τους τάφος και συνάμα η δική μας απελευθέρωση.  

Αχρωμάτιστα – Πατριωτικά – Ελληνικά. Συντονιστείτε σε ένα από τα παρακάτω ιντερνετικά  ραδιόφωνα και ενώστε την φωνή σας με την φωνή μου: 

https://radionewsomega.blogspot.com 

https://gerontasilarion.blogspot.com 

 

Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης) ραδιοφωνική εκπομπή «Αντίσταση έως την Ανατροπή».

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter