ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η «πολιτική χολέρα» πρέπει να φύγει από την χώρα και όχι μόνο από την εξουσία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 17 Απρ 2018 - 11:03
Loading...

Ο απαράδεκτα ανθέλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξαφανισμένος στο μεγάλο Εθνικό πένθος. Πήγε 9.800 χιλιόμετρα ταξίδι για την κηδεία του Κάστρο και δεν πήγε στην κηδεία του Ήρωα Σμηναγού Μπαλταδώρου στο Μορφοβούνι απόσταση 323 χλμ, ο οποίος έπεσε στο καθήκον υπεράσπισης της Ελλάδας μας. Είναι μεγάλη ντροπή για την χώρα μας να έχουμε έναν τέτοιον πρόεδρο κυβέρνησης. Έναν τέτοιον πολιτικό προδότη.

Βεβαίως κατανοούμε χωρίς να σεβόμαστε τους λόγους του. Ο πρώτος είναι πως δεν αγαπά την Πατρίδα και τον λαό της, ο δεύτερος είναι πως γνωρίζει μετά τόσες προδοσίες τις οποίες έχει κάνει υπογράφοντας μνημόνιο ενάντια στην λαϊκή εντολή που του δόθηκε στο Δημοψήφισμα, την αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών που κρατούνται παράνομα από την εχθρική Τουρκία, την αδιαφορία του στις προκλήσεις της ίδιας χώρας σε Αιγαίο και Κύπρο, τέλος την προώθηση ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας που με τόσο απροκάλυπτο τρόπο ήδη εδώ και καιρό κάνει πράξη.

Όταν έχεις περάσει την νεανική σου ζωή στα πεζοδρόμια κάνοντας τον αναρχικό, πώς να κατανοήσεις τι σημαίνει θυσία; Όταν δεν έχεις Θεό πώς να καταλάβεις τι είναι πέφτω για έναν Ιερό σκοπό; Όταν ξεπούλησες όλα όσα πρέσβευες επί δεκαετίες γιατί γλυκάθηκες από την εξουσία, πώς να «πιάσεις» τι σημαίνει σταθερή Αξία; Όταν δεν υπηρέτησες με ζήλο την Πατρίδα σου πώς να μπεις στην θέση ενός Άνδρα που επέλεξε να γίνει Στρατιωτικός; Όταν βλέπεις τους Έλληνες να πεινούν και να στερούνται τα απαραίτητα, τα Ελληνόπουλα να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία και αδιαφορείς, πώς να δείξεις συμπόνια στην οικογένεια του Ήρωα Σμηναγού;

Και κλείνω με το παρακάτω: Όταν στέκεσαι ημιανάπαυση χασκογελώντας στον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας της οποίας είσαι ο πρωθυπουργός, πώς να ακούσεις από το στόμα της χήρας και της οικογένειας του που με λεβεντιά τον τραγούδησαν την ώρα της ταφής του δικού τους ανθρώπου; Αυτή ιδίως η τελευταία μου επισήμανση – περιγραφή δείχνει ακριβώς από ποιον και ποιους κυβερνάται η Ελλάδα μας. τα

λόγια περιττά για κάθε άλλη περιγραφή της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας.

Πρέπει να Αντιδράσουμε, να Αντισταθούμε και όσο πιο γρήγορα να πάμε στις κάλπες να τους Ανατρέψουμε. Η κάθε μέρα με αυτούς του «πολιτικούς απατεώνες» Αλέξη και Πάνο στις καρέκλες μόνο ήττες και ταφές θα ζούμε.

Εκλογές εδώ και Τώρα!

Η «πολιτική χολέρα» πρέπει να φύγει από την χώρα και όχι μόνο από την εξουσία.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

(Συμπόρευση με ΛΑ.Ο.Σ).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter