ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η προφητεία που οι Τούρκοι τρέμουν καθημερινά

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 21 Νοέ 2018 - 22:20
Loading...

Ο πρώτος νεοέλληνας ιστορικός, Λαόνικος Χαλκοκονδύλης, ο οποίος έζησε από το 1430 μέχρι το 1490, είχε αναφέρει διάφορες προβλέψεις-προφητείες, οι οποίες, σύμφωνα με τους Τούρκους, μέχρι σήμερα έχουν εκπληρωθεί.

Σε μία από αυτές κάνει λόγο για οριστική διάλυση της Τουρκίας και για εμφάνιση στον τρούλο της Αγίας Σοφίας ενός μεγαλοπρεπούς χριστιανικού σταυρού!

Στο σχετικό βιβλίο «Kehanetlerkitabı», το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 στην Τουρκία, αποδεικνύεται πως είχε προβλεφθεί η άνοδος και η πτώση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, η εγκαθίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας υπό τον Κεμάλ Ατατούρκ και το όνομα του 11ου προέδρου αυτής, που είναι ο Αμπντουλάχ Γκιούλ.

Μετά από αυτόν θα έρθει η μεγάλη σύγκρουση με χριστιανικές δυνάμεις και η χώρα θα καταρρεύσει οριστικά και μάλιστα προβλέπεται η ανάδυση των σταυρών στον τρούλο της Αγίας Σοφίας και των μεγάλων τζαμιών της Πόλης.

Αυτό λένε πως θα γίνει από κάποιους που στα χέρια θα κρατούν όπλα.

Οι εν λόγω προφητείες, (kehanetler), όπως τις χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι Τούρκοι αποτελούν μέχρι σήμερα αντικείμενο πολλών ζυμώσεων σε σχέση με το κατά πόσο θα επαληθευτούν, όπως επαληθεύτηκαν οι προηγούμενες, όπως αναφέρει το strange.

Ο Λαόνικος Χαλκοκονδύλης ήταν Έλληνας ιστορικός, μέλος της ομώνυμης αρχοντικής οικογένειας της Αθήνας, η οποία ανέδειξε αρκετούς λογίους κατά τον 15ο αιώνα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter