ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η «πρώτη σφαίρα» που θα πετάξει στον Κόλπο θα κάνει τις τιμές του πετρελαίου να υπερβούν τα 100 δολάρια – Τεχεράνη.

ΔΙΕΘΝΗ. - 3 Ιούν 2019 - 9:57
Loading...

Ένας πλήρης πόλεμος με την Τεχεράνη θα κτυπήσει την αμερικανική οικονομία, επειδή οι μάχες θα κάνουν αμέσως την τιμή του πετρελαίου να ξεφύγει, ανέφερε ένας σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν.

Οι Αμερικανοί ηγέτες δεν πρόκειται να πολεμήσουν εναντίον της Τεχεράνης αν ενδιαφέρονται για την οικονομική ευημερία της χώρας τους, δήλωσε στο Φαρς ο ειδήμονας του Fear News , ο στρατηγός Yahya Rahim Safavi, βοηθός και σύμβουλος του Ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ .

Ο Safavi, ο οποίος κατά το παρελθόν ήταν επικεφαλής στο Σώμα της Επαναστατικής Φρουράς (IRGC), δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον προτιμά να διεξάγει «οικονομικό και ψυχολογικό πόλεμο» ενάντια στο έθνος.

Οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι θα υπάρξει «σημαντικό κόστος» σε περίπτωση που θα ξεσπάσει μια πλήρης σύγκρουση, είπε.

Τον περασμένο μήνα, το Ιράν ανέστειλε εν μέρει τις δεσμεύσεις του βάσει της συμφωνίας του 2015 για τα πυρηνικά του προγράμματα, γνωστή ως JCPOA. Το βήμα ακολούθησε αρκετούς γύρους κυρώσεων που επανέλαβαν στο Ιράν οι ΗΠΑ, οι οποίες αποχώρησαν από τη συμφωνία πριν από ένα χρόνο.

Το Πεντάγωνο είχε προειδοποιήσει νωρίτερα για την ανάπτυξη στρατιωτικών πυραυλικών συστημάτων Patriot και την είσοδο στον Κόλπο ενός αεροπλανοφόρου. Οι αξιωματούχοι στην Τεχεράνη υποβαθμίζουν την στρατιωτική συσσώρευση από τις ΗΠΑ κοντά στα σύνορά τους, αλλά δεσμεύονται να απαντήσουν σε κάθε επίθεση.

https://www.rt.com/news/460881-iran-conflict-oil-prices/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter