ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 14 Μαρ 2023 - 13:01

Της Λέττας Καλαμαρά

Σε απελπισμένη κατάσταση ο τύραννος Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αμερικανός σύμβουλος της επικοινωνιακής τρομοκρατίας του διαρρέουν εδώ και καιρό, χωρίς αιδώ, ημερομηνίες εκλογών, ευτελίζοντας τη δημοκρατία και το ιερό συνταγματικό δικαίωμα ψήφου του λαού μας.

Από την 9η Απριλίου πήγαν στην 23η Ιουλίου, μετά την 21η και την 28η Μαΐου, στη συνέχεια την 2α Ιουλίου και τελικά ίσως ποτέ. Αν αυτός είναι υπεύθυνος Πρωθυπουργός και όχι ένα πολιτικός τζογαδόρος το αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαπράξει εγκλήματα εις βάρος της δημοκρατίας και ευημερίας των Ελλήνων και αρνείται να εγκαταλείψει την εξουσία μέχρι να εξασφαλίσει την πολιτική ασυλία του καθώς και να διαπράξει τα τελευταία πολιτικά του αίσχη στην άμυνα και ακεραιότητα της χώρας.

Ο πολιτικός τζόγος Μητσοτάκη και Greenberg φέρνει την Τουρκία με μία ισχυρή Κυβέρνηση την 14η Μαΐου και την Ελλάδα στο λαβύρινθο των εκλογικών διαδικασιών με απρόβλεπτες συνέπειες. Ποιος θα αντιμετωπίσει στην Ελλάδα τα θέματα των διεκδικήσεων σε Αιγαίο και Ανατ.Μεσόγειο που θα θέσει η επόμενη Κυβέρνηση της Τουρκίας την επαύριο της εκλογής της;

Στο διάστημα από σήμερα μέχρι την επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας η χώρα θα έχει έναν Πρωθυπουργό χωρίς λαϊκή αποδοχή μετά την πολιτική καταδίκη του στα Τέμπη και την κατάρρευση του εγκληματικού αφηγήματος των αρίστων που δυστυχώς κόστισε στην Ελλάδα και το λαό ακριβά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραδώσει μία Ελλάδα… καταχρεωμένη, διχασμένη, με βασανισμένους πολίτες και υποβαθμισμένη διεθνώς, πλήρως αναξιοκρατική και στελεχωμένη από δειλούς “αρίστους” στον πυρήνα της.

Ας συνεχίσει να γυρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη ρουλέτα των ημερομηνιών των επομένων εκλογών μέχρι να στήσει την επόμενη Κυβέρνηση συνεργασίας της εξαφανισμένης σήμερα αντιπολίτευσης εις βάρος του εθνικού συμφέροντος και θα λάβει τη δημοκρατική απάντηση του εκκωφαντικά.

Μαζί με το χρεωστικό ομόλογό του για την πίστη του στους αποικιοκράτες εχθρούς της Ελλάδας και των Ελλήνων εκποιητές της εθνικής περιουσίας μας.

Τσάμπα ελπίζει στα μπάνια του λαού για να πνίξει τα όνειρα και τις ζωές των νέων μας, να ξεχαστούν τα Τέμπη, να διασώσει το δουλικό στρατό του που δεν είχε την τιμή να αντισταθεί στα δόλια σχέδιά του…

thedayaftergr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr