ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ρωσία δημιουργεί δυνάμεις στα σύνορα και μπορεί να ξεκινήσει μια πλήρη εισβολή, – το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας.

ΔΙΕΘΝΗ. - 30 Ιούν 2020 - 9:22
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Βασίλι Μπονντάρ, είπε ότι οι Ουκρανοί πρέπει να «είναι διανοητικά προετοιμασμένοι για μια επίθεση πλήρους κλίμακας» από τα ρωσικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, πολλοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες και αναλυτές θεωρούν ότι η εισβολή του ρωσικού στρατού ενδέχεται να επιτύχει πολιτικούς ή οικονομικούς στόχους.
Προς το παρόν, σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία «δημιουργεί δυνάμεις στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας» και ενισχύει το στρατιωτικό σώμα στην Κριμαία και του Ντόνετσκ.
«Οποιαδήποτε άσκηση μπορεί γρήγορα να περάσει στην ενεργό φάση των εχθροπραξιών, οπότε ο κίνδυνος αυξάνεται σαφώς και, φυσικά, το βλέπει ο στρατός», δήλωσε ο ουκρανός αξιωματούχος.
Σύμφωνα με τον Μπονντάρ, οι λόγοι για την επίθεση πλήρους κλίμακας μπορεί να είναι και η «εσωτερική αστάθεια» στη Ρωσία, ιδίως λόγω της δυσαρέσκειας με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για αλλαγές στο Σύνταγμα και ζητήματα παροχής νερού στη χερσόνησο της Κριμαίας.
https://rusvesna.su/news/1593448881
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…