ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ρωσία ετοιμάζεται να εξουδετερώσει τον εχθρικό στόλο με ένα χτύπημα

ΔΙΕΘΝΗ. - 9 Αυγ 2020 - 20:08
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η Ρωσία προετοιμάζεται για πιθανή αναδιαμόρφωση στρατηγικών επιθετικών όπλων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του υποβρύχιου στόλου.

Το ρωσικό ναυτικό ήταν πάντα διάσημο για τα υποβρύχια, αλλά πρόσφατα αναπληρώθηκε με πολύ ενδιαφέροντα πλοία. Ένα από αυτά τα υποβρύχια είναι το BS-136 Orenburg. Αυτό το υποβρύχιο πυρηνικό σκάφος του έργου 09786 είναι ο μεταφορέας ενός πολύ τρομερού όπλου – του οχήματος βαθέων υδάτων AS -12 “Losharik”. Είναι ικανό να εκτελεί διάφορες λειτουργίες: χειρισμό καλωδίων και άλλων αντικειμένων σε βάθος έξι χιλιάδων μέτρων, καθώς και την παράδοση ενός μη επανδρωμένου υποβρύχιου οχήματος Poseidon στην τοποθεσία εκτόξευσης.

Τα υπάρχοντα υποβρύχια ειδικού σκοπού θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν το πυρηνικό υποβρύχιο K-329 “Belgorod” του έργου 09852. Σε περίπτωση εκδήλωσης εχθροπραξιών, αυτό το υποβρύχιο μπορεί να διαδραματίσει το ρόλο ενός «κέντρου πληροφοριών». Επιπλέον, όπως και το υπό κατασκευή πυρηνικό υποβρύχιο του έργου 09851 “Khabarovsk”, λειτουργεί ως μεταφορέας του “Ποσειδώνα”.

Η παρουσία τέτοιων πυρηνικών υποβρυχίων ειδικών δυνάμεων έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την ισότητα στους ωκεανούς του κόσμου με το Ναυτικό των ΗΠΑ. Όπως σημειώνεται στο άρθρο της Hi-Tech Mail.ru, ο αριθμός τέτοιων υποβρυχίων στη Ρωσία ενδέχεται να διπλασιαστεί έως το 2030-2035. Έτσι, γίνεται προφανές ότι η ρωσική στρατιωτική διοίκηση αρνείται να κατασκευάσει ακριβά αεροπλανοφόρα αφού θα έχει υποβρύχια ικανά να εξουδετερώσουν τις ναυτικές ομάδες μάχης με ένα χτύπημα, εάν το απαιτεί η κατάσταση.Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι η έμφαση σε τέτοια όπλα δείχνει μια επικείμενη αναδιαμόρφωση των στρατηγικών επιθετικών όπλων. Και εάν κοπούν μερικά από τα πυρηνικά όπλα στη γη, τότε η Ρωσία θα είναι σε θέση να βασιστεί στο δικό της ναυτικό.

Νωρίτερα, ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Oleg Ponomarenko εξήγησε τι καθοδηγείται από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων RF, αποκαλύπτοντας τις προϋποθέσεις για τη Ρωσία να επιφέρει πυρηνική επίθεση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο υλικό PolitPazl.

Συγγραφέας: Nicolaus Copernicus

https://politpuzzle.ru/169613-rossiya-gotovitsya-nejtralizovat-flot-vraga-odnim-udarom/

https://tokoutsavaki.blogspot.com/2020/08/blog-post_13.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…