ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ρωσία στην «Νέα Τάξη Πραγμάτων» το 2024! Τι ανακοίνωσε η Κεντρική Τράπεζα της Μόσχας

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 2 Μάι 2023 - 6:04
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ακολουθεί τον δρόμο της Αμερικής και της Ευρώπης…

Το ψηφιακό ρούβλι θα εισαχθεί το νωρίτερο το 2024, όπως μεταδίδει το Russia Today!

Αυτό αναφέρει η Τράπεζα της Ρωσίας, ακολουθώντας την Ευρώπη και την Αμερική στην Νέα Εποχή της Ψηφιακής Οικονομίας, στην οποία οδηγείται ο πλανήτης!!!

Εγκαθιδρύεται μια νέα τάξη πραγμάτων και μένει να φανεί αν και ποιός μπορεί να κυριαρχήσει σε αυτήν.

Η πρόεδρος της Τράπεζας της Ρωσίας, Elvira Nabiullina, δήλωσε ότι το ψηφιακό ρούβλι δεν θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσει ευρέως μέχρι το 2024, αλλά πως η ώρα του πλησιάζει ανεπιστρεπτί!!!

Αυτό δεν θα συμβεί μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική δοκιμή του ψηφιακού νομίσματος της κεντρικής τράπεζας!

Η Nabiullina τόνισε επίσης ότι η φάση δοκιμής του ψηφιακού ρουβλίου θα διαρκέσει όσο χρειαστεί, αλλά τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2023.

Μετά τη φάση εφαρμογής, το ηλεκτρονικό νόμισμα θα χρησιμοποιηθεί κυρίως ως μέσο πληρωμής, είπε ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, προσθέτοντας ότι η χρήση του θα είναι εθελοντική.

Στην αρχή όλοι λένε πως θα είναι εθελοντική η χρήση του!!! Ισχυρίζονται πως το ψηφιακό ευρώ δεν θα αντικαθιστά τα μετρητά, αλλά θα λειτουργεί συμπληρωματικά προς αυτά, καθώς θα αποτελεί μια πρόσθετη και ευκολότερη επιλογή πληρωμής!!! Υπάρχει και η άλλη άποψη που αναφέρει πως το ψηφιακό ευρώ επιδιώκει να αντικαταστήσει τα μετρητά και εν τέλει να φορτώνεται σε σκληρό δίσκο, ο οποίος θα μπορεί ακόμα και να εμφυτεύεται μέσω της βίο-τεχνολογίας στο σώμα με απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών.

Δείτε τι έχει ανακοινωθεί για την Ευρώπη:

photo freepik

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr