ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ρωσική αεροπορία (VKS) έλαβε δύο νέα ελικόπτερα Mi-28NM

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ. - 24 Ιούν 2019 - 16:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

© RIA News / Vitaly Timkiv

Επιθετικά ελικοπτέρια Mi-28N “Hunter Night”
MOSCOW, 23 Ιουνίου – RIA Novosti. Οι αεροδιαστημικές δυνάμεις της Ρωσίας έλαβαν δύο νεότερα ελικόπτερα Mi-28NM “Night Hunter”, δήλωσε ο Αντρέι Μπογκίνσκυ, επικεφαλής  της εταιρείας εκμετάλλευσης  ” Ρωσικά ελικόπτερα”.
“Τα δύο ελικόπτερα έχουν ήδη μεταφερθεί στο Υπουργείο Άμυνας σήμερα. Θα συνδεθούν με κρατικές δοκιμές. Η παρτίδα εγκατάστασης έξι τέτοιων ελικοπτέρων θα πρέπει να πάει στο VKS το επόμενο έτος “, δήλωσε ο Boginsky στην τηλεόραση Zvezda.
Όπως δήλωσε ο Vitali Shcherbina, επικεφαλής σχεδιαστής του ελικοπτέρου, το Mi-28NM μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ευρύ φάσμα αεροπορικών επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των βλημάτων αέρα-αέρος. Αυτό του δίνει την ευκαιρία να καταρρίψει πυραύλους του εχθρού.
Επιπλέον, χάρη στον νέο πυραύλο, το όνομα και τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι ταξινομημένα, το Mi-28NM είναι ικανό να χτυπήσει επίγειους στόχους χωρίς να εισέλθει στη ζώνη αεροπορικής άμυνας του εχθρού.
Το Mi-28NM, που αναπτύσσεται από την εταιρεία εκμετάλλευσης  “Ρωσικά  ελικόπτερα” (μέρος της Rostec), είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό ελικόπτερο όλων των καιρικών φαινομένων της νέας γενιάς. Ανάμεσα στα καθήκοντά του είναι η καταστροφή τεθωρακισμένων οχημάτων, η ήττα αερομεταφερόμενων χαμηλών ταχυτήτων, η αναγνώριση αεροσκαφών και ο προσδιορισμός στόχων σε άλλα ελικόπτερα και αεροσκάφη.
Το όχημα μάχης είναι εξοπλισμένο με ένα δεύτερο σύνολο χειριστηρίων, το οποίο αυξάνει σημαντικά την επιβιωσιμότητα του οχήματος σε περίπτωση τραυματισμού ενός από τα μέλη του πληρώματος. Τώρα το πρωτότυπο Mi-28NM υποβάλλεται σε κρατικές δοκιμές πριν τεθεί σε λειτουργία.
Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι μέχρι το 2027, το Υπουργείο Άμυνας θα αγοράσει 98 εκσυγχρονισμένα ελικόπτερα αναγνώρισης Mi-28NM “Night Hunter”.
https://ria.ru/
Δημοσιευμένβίντεο από την πρώτη χρήση του νέου πυραύλου για το Mi-28NM
MOSCOW, 23 Ιουνίου – RIA Novosti. Το τηλεοπτικό κανάλι   “Звезда”      “Star” δημοσίευσε υλικό από την πρώτη χρήση ενός νέου πολυλειτουργικού πυραύλου (LMUR) για το ελικόπτερο Mi-28NM.
Τα πυρομαχικά χτύπησαν την δεξαμενή που είχε τοποθετηθεί ως στόχος με ένα σφάλμα όχι μεγαλύτερο από μερικές δεκάδες εκατοστά.
Σύμφωνα με τον Vitaly Shcherbina, γενικό σχεδιαστή του εργοστασίου ελικοπτέρων M. L. Mil ο πυραύλος έχειαυξημένη δύναμη μάχης και είναι σε θέση να χτυπήσει όλα τα δείγματα της τεχνολογίας δεξαμενών, καθώς και άλλους στόχους εδάφους, επιφανείας και υποβρύχιους από μεγάλες αποστάσεις.
Το Mi-28NM είναι μια νέα γενιά υψηλής απόδοσης ελικοπτέρων όλων των καιρικών συνθηκών .
 Το όχημα μάχης είναι ικανό να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής τεθωρακισμένων οχημάτων, το χτύπημα στόχων χαμηλής ταχύτητας στον αέρα και την αναγνώριση αεροσκαφών.
Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι μέχρι το 2027, το Υπουργείο Άμυνας θα αγοράσει 98 εκσυγχρονισμένα ελικόπτερα απεργίας αναγνώρισης Mi-28NM “Night Hunter”

https://ria.ru/20190623/1555826442.html

tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…