ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πήρε το 1ο ζευγάρι μαχητικών αεροσκαφών υψηλής ποιότητας MiG-35 (Video)

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ. - 18 Ιούν 2019 - 22:02
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

© Sputnik / Ramil Sitdikov

Ο Ρωσικός στρατός έχει λάβει το πρώτο του ζευγάρι αερουθουμένων νέων αεροσκαφών MiG-35. Αυτά τα πολλαπλών χρήσεων μαχητικά αεροσκάφη

θα αντικαταστήσουν τα πολεμικά αεροπλάνα παλαιότερης γενιάς Μινγκ-29 και ενδέχεται να αποσταλούν αργότερα στο εξωτερικό, ανέφερε ο κατασκευαστής του.

Τέσσερα ακόμα πρόκειται να παραδοθούν φέτος, ανακοίνωσε την Δευτέρα ο επικεφαλής της εταιρείας MiG,o Ilya Tarasenko. Πρόσθεσε ότι τα αεροθούμενα αυτά μπορούν να εξαχθούν στο εξωτερικό, με την Ινδία να είναι μεταξύ των πιθανών αγοραστών.

Το αεροπλάνο πέρασε επιτυχώς τις δοκιμές πτήσης του το 2017, και παρουσιάστηκε στο κοινό λίγο αργότερα. Το Μιγκ-35 μπορεί να εντοπίσει έως και 30 αερομεταφερόμενους στόχους σε απόσταση έως 160 χιλιομέτρων (100 μίλια). Το τζετ μπορεί επίσης να χτυπήσει έξι εναέριους και τέσσερις στόχους εδάφους ταυτόχρονα.

Οι Ισχυροί κινητήρες, σε συνδυασμό με μεγάλα φτερά και με μια ελαφρύτερη άτρακτο, επιτρέπουν στο αεροπλάνο να μεταφέρει περισσότερους από 6 τόνους όπλων και πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων όλων των τύπων Ρωσικών κατευθυνόμενου πυραύλων και βομβών. Η κορυφαία απόδοση του Jet στη μάχη έγινε επίσης δυνατή λόγω των σύνθετων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στη σχεδίασή του.
https://www.rt.com/russia/462135-mig35-fighter-jet-russia/
https://tokoutsavaki.blogspot.com/2019/06/1-mig-35-video.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…