ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η …. ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ … Ε.Υ.Π…!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 5 Μαρ 2017 - 20:42
Loading...

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ελληνίδες και Έλληνες.

Έχω γράψει αρκετά άρθρα γι’ αυτό το περίεργο «φαινόμενο» της οργάνωσης Σώρρα και έχω υποστηρίξει πως δεν πρόκειται για γραφικούς ή απατεώνες όπως θέλουν να παρουσιάζονται, αλλά για δόλιους πράκτορες που εκτελούν ένα Αμερικάνικο σχέδιο, για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την ΕΞΟΥΣΙΑ της χώρας.

Σήμερα λοιπόν όλα αυτά θα τα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. Και αφού η Ε.Υ.Π. ενώ γνωρίζει, τους αφήνει ανενόχλητους για να ολοκληρώσουν το σχέδιο επίθεσης κατά των Ελλήνων, επειδή ο χρόνος τελειώνει, δεν μπορώ να περιμένω άλλο την Ε.Υ.Π. Τώρα λοιπόν θα τα ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γιατί στο κάτω κάτω, οι εχθροί και οι προδότες της χώρας, κάνουν την …. «δουλειά» τους..!!!

Οι υπηρεσίες όμως που άπτονται της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της χώρας …….. τι κάνουν;;;

Γιατί το τελευταίο που θα περίμενα να δώ, είναι να γίνεται μέσα στην χώρα μου ένας «χορός» κατασκόπων και προδοτών και αυτός να γίνεται, από την μία μεριά, με την «ΚΑΛΥΨΗ» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) και από την άλλη μεριά, με την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ προβολή των κατασκόπων, από όλα τα ΜΜΕ….!!!!!

ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;;;;

Δεν ξέρω τι δικαιολογίες χρησιμοποιεί η Ε.Υ.Π. μέχρι τώρα, αλλά αν μετά από την σημερινή δημοσίευση,- που θα μάθει όλη η Ελλάδα, γι’ αυτήν την ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της χώρας απο την οργάνωση του Σώρρα,- εξακολουθήσουν να την ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, να πάνε να κρεμάσουν ….κουδουνάκια στ@@ @@@@@@ τους και να μας αδειάσουν την γωνιά, γιατί για πράκτορες δεν κάνουν.

Αντε Ρουμπάτη, γιατί την μεγάλη ΕΥΠ του πατριώτη Σταυρακάκη την καταντήσατε μια …. «κουδουνίστρα»..!!!!

Άντε, …… «πρακτόρια», γιατί οι ιδιώτες, σας έχουν πάρει τα ….. «σώβρακα» ….!!!!! Άντε λοιπόν να θυμηθούμε τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , τα στοιχεία που σας έδωσαν ΕΤΟΙΜΑ γι’ αυτούς τους Αμερικανούς κατασκόπους από το 2013 και μέχρι σήμερα έχουν «ΑΡΑΧΝΙΑΣΕΙ» στα ράφια του …… ΑΡΧΕΙΟΥ σας….!!!!!

Η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

Την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά της Οργάνωσης Σώρρα, για ΠΡΟΔΟΣΙΑ της χώρας και για ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ κατά παντός υπευθύνου, την ξεκίνησε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ο Μανώλης Σφακιανάκης και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, μετά από τις μεγάλες αποκαλύψεις του “anti-kentauron.blogspot.gr” που φανέρωναν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ…!!!

Βλέπετε ο Μανώλης Σφακιανάκης είναι ένας πατριώτης και έντιμος κρατικός λειτουργός, (γι’ αυτό και τον αποστράτεψαν πριν την ώρα του) που από την στιγμή που έλαβε γνώση της ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ, κινήθηκε ΑΥΤΟΜΑΤΑ και ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ, απέναντι σε αυτήν την οφθαλμοφανέστατη υπόθεση ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της χώρας από την Οργάνωση του Σώρρα.

Τα στοιχεία δημοσιοποιούνται στο “anti-kentauron.blogspot.gr” τον Ιούνιο του 2013, όταν η Οργάνωση Σώρρα, δραστηριοποιείται ήδη 9 μήνες μέσα στην Ελλάδα. Παρότι τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται είναι αρκετά για να αποδειχθεί η προδοσία της χώρας, αποτελλούν μόνο το 20% των στοιχείων που συλλέχθηκαν. Η Δίωξη όμως ηλεκτρονικού εγκλήματος με σαφώς ανώτερη τεχνολογική δυνατότητα, συνέλλεξε μετά την πληροφορία, πολύ μεγαλύτερο όγκο στοιχείων.

Αυτά τα στοιχεία, ως ανώτερη και πιο ειδική υπηρεσία σε θέματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, τα λαμβάνει η ΕΥΠ και η υπόθεση έρχεται στην διαχείρηση των «ειδικών» της ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

Έκτοτε ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ η τύχη του ΦΑΚΕΛΟΥ και η πορεία της έρευνας. Και αντί από το 2013 που ανέλαβαν την υπόθεση, να έχουν συλλάβει τους προδότες και τους κατάσκοπους της οργάνωσης Σώρρα, τους άφησαν ελεύθερους να αλωνίζουν την χώρα, να στρατολογούν προδότες, πράκτορες και ηλίθους, να κάνουν ορκομωσίες στον Εωσφόρο, να έχουν δημιουργήσει μία παραστρατιωτική οργάνωση με σύγχρονο οπλισμό ενεργειακών όπλων του Αμερικανικού στρατού, να απειλούν τους Έλληνες και να ετοιμάζονται να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και διά της ΒΙΑΣ την εξουσία στην Ελλάδα, έχοντας δημιουργήσει τώρα και ……… «πολιτικό σχηματισμό».!!!!!

ΡΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;

Αντί να τους έχουν συλλάβει για κατασκοπία από το 2013, τους «διαφημίζουν» και τους προβάλλουν συνεχώς από τα ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Το καταλαβαίνετε αυτό;;; ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;;; Να δώσουν την …. εξουσία στον Τουρκο-«ΠΙΘΙΚΟ» για να δολοφονήσει τους Έλληνες;;;;

Και ενώ έχουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την προδοσία της χώρας, τους δίνουν ΑΣΥΛΙΑ;;; Γι’ αυτό και έχει αποθρασυνθεί τελείως ο Τουρκο-«ΠΙΘΙΚΟΣ» και μας απειλεί κατάμουτρα,……….;;;

Artemis Sorras

ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ @@@@@@@@ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
ΑΙΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Καταλάβατε Ελληνόπουλα;;;;;

Επειδή του δίνουν όλοι ΑΣΥΛΙΑ, μας ΑΠΕΙΛΕΙ κι’ όλας και θέλει να ….. «δράσει» ο …….ΤΟΥΡΚΟ- «ΠΙΘΙΚΟΣ»..!!!

Ξύπνησαν και τ’……. αγγούρια τώρα και θέλουν να @@@@@@@@ τον …… ΜΑΝΑΒΗ…!!!!

Εδώ όμως είναι ΕΛΛΑΔΑ να πείτε στον ΜΟΓΓΟΛΟ-«ΠΙΘΙΚΟ» και εμείς εδώ, τ΄ ….. αγγούρια τα κάνουμε …….. σαλάτα…!!!! (ξέρω που τον λέω Τούρκο και Μογγόλο και αυτός ξέρει. Και οι μυστικές υπηρεσίες ξέρουν. “ERGENECON” Turko-mogolle…….)

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ..

Ακούστε Ελληνόπουλα.

Ότι πούμε και ότι δείτε από δω και πέρα, τα γνωρίζει και η Ε.Υ.Π. και πολλές μυστικές υπηρεσίες. Αλλά για να συμβαίνουν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ…!!!!

Οι πράκτορες που τα γνωρίζουν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, γιατί τα μαθαίνουν εμπιστευτικά και έχουν δώσει όρκο να κρατάνε το απόρρητο. Οι δικοί μας όμως της Ε.Υ.Π., έπρεπε να έχουν ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ υπέρ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ γιατί αυτό υπηρετούν….!!!!

Να δούμε τώρα πως θα …… δικαιολογηθούν στους…….. ξένους …… συναδέλφους τους….!!!!!

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ λοιπόν ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, από την οργάνωση του ΣΩΡΡΑ, που με την αποκάλυψή της κινήθηκε ΑΜΕΣΑ ο Μανώλης Σφακιανάκης, είναι η εξής:

Όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα αυτοί οι Σωρρο-πράκτορες, έφτιαξαν την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ιστοσελίδα τους. Την http://www.olympionfos.com/
Έλεγαν λοιπόν τότε σε όσους είχαν …. «τσιμπήσει» με την ……. «εξαγορά του χρέους»,……… να γράφονται με τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα, για να μετράνε τις ….. «δυνάμεις».. τους….

Καλούσαν όλους τους αφελείς, που στην αρχή δεν τους είχαν καταλάβει και τους πίστευαν, να κάνουν εγγραφές στο http://www.olympionfos.com/  και τους εξαπατούσε με δις και τρις, αφού δεν μπορούσαν να ξέρουν, τι παιχνίδια έπαιζε ο Σώρρας και για ποιόν …. «δούλευε»…!!!!

Ο δε Μπαλαντίνας τους διαβεβαίωνε πως το http://www.olympionfos.com/ τους παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που θα μπορούσαν να έχουν, από τα γνωστά κέντρα ελέγχου της …. εξουσίας..!!!

Από την στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα οι Σώρρο-«πίθικοι», ήξεραν πως θα έχουν πλήρη ΑΣΥΛΙΑ και έτσι, θα κάνουν ότι θέλουν. Το είχε ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ βλέπετε αυτό, ο ίδιος ο Μπίλ Κλίντον τον Ιούλιο του 2012, ενάμιση μήνα πριν εμφανιστεί η οργάνωση Σώρρα. Είχε κάνει τότε ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην Ελλάδα …….. «και καλά» για να «δει» την ……Ακρόπολη…!!!!!.

Έτσι λοιπόν ήταν ΗΣΥΧΟΙ και ΣΙΓΟΥΡΟΙ οι Σωρρο- «ΠΙΘΙΚΟΙ» ότι δεν κινδυνεύουν από ….. τίποτα…!!!!

Άλλωστε κανείς όταν μπαίνει μέσα σε μία ιστοσελίδα, δεν μπορεί να γνωρίζει από που ΕΚΠΕΜΠΕΙ αυτή. Δηλαδή που βρίσκεται ο “server” της ιστοσελίδας, ούτε αν υπάρχει κάποιος υπερδιαχειριστής.

Ναι αλλά υπήρχαν και κάποιοι που δεν ήταν ……. «πιθικάκια», αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ και …..μετά από πολύ παρατηρητικότητα, …… το ψαξαν…!!!!! Γιατί η ιστοσελίδα http://www.olympionfos.com/ 

της οργάνωσης Σώρρα, είχε ομοιότητες ίδιας τεχνογνωσίας, με μία άλλη ιστοσελίδα, που αφορούσε μία άλλη Εθνική υπόθεση, (Βαριοπούλα) αλλά να μην τα πούμε τώρα και μπερδέψουμε τα ….. παιδιά μας στην Ε.Υ.Π.

Και ένα καλοκαιρινό πρωινό του 2013, δόθηκε εντολή παρακολούθησης της ιστοσελίδας http://www.olympionfos.com/ 

και ……….ξεκίνησε……..η πορεία, για να δούμε τελικά, από που εκπέμπει αυτή η …… «ασφαλής» κατά τον Μπαλαντίνα ….. ιστοσελίδα…….

Κρύβεται η δική μας IP για ευνόητους λόγους,

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΥΣ +- 0…!!!!!

Πρώτη απόδειξη:

Δεύτερη απόδειξη:

Τρίτη απόδειξη:

Τέταρτη απόδειξη:

Πέμπτη απόδειξη:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ….. ΣΟΚΑΡΕΙ…!!!

Ο “SERVER” ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ OLYMPIONFOS.COM ~ http://www.olympionfos.com/ 

ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,

ΜΕ ΤΗΝ  IP [184.170.240.204] ΕΚΠΕΜΠΕΙ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ PHOENIX ARIZONA UNITED STATES OF AMERICA  ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ – US NAVAL BASES

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ US NAVY ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Και εκεί έστελναν κατευθείαν όλα τα προσωπικά δεδομένα των πλανεμένων, των απελπισμένων και των ηλίθιων, που έκαναν εγγραφές στην ιστοσελίδα τους.

Η ιστοσελίδα αυτή είχε φτιαχτεί με προδιαγραφές ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ, ώστε και σε απόλυτο “BLACK OUT” του ίντερνετ στην Ελλάδα, αυτή θα λειτουργούσε…!!!!

Μόλις δημοσιεύθηκαν από το http://anti-kentauron.blogspot…

αυτά τα στοιχεία, που αποδείκνυαν ότι ο “server” του http://www.olympionfos.com/ της οργάνωσης του Σώρρα, βρισκόταν μέσα στο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΤΩΝ ΗΠΑ, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά και από δική της διασταύρωση, κίνησε αμέσως ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ποινική διαδικασία ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, καθώς και ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ κατά παντός υπευθύνου.

Μετά από αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ την ιστοσελίδα με διάφορες ψευτοδικαιολογίες, ενώ όλοι οι άσχετοι που πλαισίωναν την οργάνωση και έδιναν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα, δεν κατάλαβαν τίποτα για την ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ που…… “παιζόταν” εις βάρος τους.

Όλοι τους ασχολούνταν με την .. «καραμέλλα» των …… «ομολόγων», των μετοχών της … «Δύσης» , των ….. «καταπιστευμάτων» και αναρωτιούνταν…. αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν τα …….. δις και τα ……..τρις….!!!!!

Γα…. τις «καραμέλλες» σας και τα «γλυφειτζούρια» σας και όλους τους ….. υποτίθεται «πολέμιους» των …. «απατεώνων», που συντηρούσαν ΣΚΟΠΙΜΑ αυτήν την ψεύτικη αντιπαράθεση, για να περνάνε απαρατήρητες οι μεγάλες προδοσίες…!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΩΡΑ…!!!! ΠΟΣΟΙ «πολέμιοι» ΘΑ ΤΟ … ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ…;;;;;

Αυτό όμως το ΦΑΚΕΛΩΜΑ των Ελλήνων πολιτών από τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ των ΗΠΑ, εκτός από αυτούς που έδωσαν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα, http://www.olympionfos.com/  έγινε και σε όσους υπέγραφαν αυτές τις ….”ΔΗΛΩΣΕΙΣ” που μοίραζε ο ΣΩΡΡΑΣ , γιατί και μ΄εκείνες ζητούσαν τα πάντα και έκαναν ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑ…. Όλα τα προσωπικά δεδομένα, όσων έχουν υπογράψει τέτοια δήλωση, έχουν …….. «ταξιδέψει» προς … Αμερική…!!!!!

Μήπως ξέρει κανείς, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ οι «δηλώσεις», και τι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ έχουν υποστεί;;;;

ΑΚΟΥΕΙ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ….;;;; ΑΚΟΥΕΙ Ε.Υ.Π….;;;;

Την συνέχεια βέβαια την γνωρίζετε.

Την υπόθεση την έχει πάρει η Ε.Υ.Π. από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και από το …. 2013….!!!!! το θέμα βρίσκεται στο…….. ΑΡΧΕΙΟ της ΚΑΤΕΧΑΚΗ.

Τουλάχιστον ελπίζω, να μην τον ……. «έχασαν» τον φάκελο και τώρα που το ……. θυμίσαμε, να τον …….. «ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ»……. και να τον …… ΑΝΟΙΞΟΥΝ…!!!!!

Αρκετά τους άφησαν τους «ΠΙΘΙΚΟΥΣ» ελεύθερους, για να μας απειλούν. Τώρα στα …. κλουβιά τους και ΓΡΗΓΟΡΑ, γιατί ξεκίνησαν από την ψυχίατρο, αλλά θ’ αρχίσουν να σκοτώνουν κι’ άλλους.

Το κατάλαβε αυτό ο ……. «μεγάλος» …. πράκτωρ ο …… Ρουμπάτης ;;;; ΑΚΟΥΕΙ;;;;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ «ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ …. ΚΑΠΟΙΕΣ …. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…

Όπως έγραψα στην αρχή τα στοιχεία που παρουσιάσαμε αποτελλούν περίπου το 20% των στοιχείων που συλλέχθηκαν, γιατί σας παρουσιάσαμε την αρχή και το τέλος της διαδρομής του http://www.olympionfos.com/. Το 80% των στοιχείων που δεν παρουσιάσαμε και φυσικά το έχει η Ε.Υ.Π., αφορά τους ενδιάμεσους σταθμούς που έκανε το σήμα, πηγαίνοντας προς την Στρατιωτική βάση του ΦΟΙΝΙΞ. Αφορά δηλαδή, διάφορες άλλες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, μυστικές όπως η C.I.A., αλλά και άλλες υπηρεσίες, που λάμβαναν γνώση και αποθήκευαν για δική τους επεξεργασία και χρήση, όλα τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων που πλαισίωναν την οργάνωση του Σώρρα.

Υπήρχε λοιπόν διαχειριστής της ιστοσελίδας, υπέρ-διαχειριστής και πολλοί υπέρ-υπέρ-υπέρ-υπέρ διαχειριστές…!!!!

Πρέπει επίσης να πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Όταν μιλάμε για το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο του Φοίνιξ που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α., δεν μιλάμε για ένα από τα δεκάδες στρατιωτικά αεροδρόμια που έχουν οι Η.Π.Α., αλλά για την Στρατιωτική Αμερικανική Βάση, από όπου βγαίνουν όλα τα ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ για ότι ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ή ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ από το ΝΑΤΟ, σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….!!!!!

Στο ΦΟΙΝΙΞ, είναι η … “number ONE” …. Νατοϊκή Βάση στον κόσμο. Να το πούμε αλλιώς. Από το ΦΟΙΝΙΞ γίνεται η “GLOBALTΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ..!!!

Όλο λοιπόν αυτό το σχέδιο κατασκοπίας, που στοχεύει στην αρπαγή της χώρας από την οργάνωση του Σώρρα για λογαριασμό της ΑΜΕΡΙΚΗΣ, είναι ένα σχέδιο που έχει βγεί, μέσα από τις Στρατιωτικές Μυστικές Υπηρεσίες του ΝΑΤΟ. Γι’ αυτό και η οργάνωση του Σώρρα, απ’ όλη την Ελλάδα, διάλεξε να κάνει την ΕΔΡΑ της, στην….. ΛΑΡΙΣΑ…!!!!!

Επειδή το στρατηγείο του ΝΑΤΟ της περιφέρειας Βαλκανίων, Τουρκίας, μέσης Ανατολής και Μεσογείου, εκεί βρίσκεται. Στην …… ΛΑΡΙΣΑ.. Μόνο εκεί θα μπορούσαν να έχουν άμεσες και … στενές επαφές.. με τα …. αφεντικά του ..Φοίνιξ..!!!!

Αλλά τώρα που το «πιάσαμε» το θέμα, θα τους το ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΜΕ και από την ….. άλλη πλευρά…!!!!

Έγραψα πριν, πως εκτός από τις απειλές και τα άλλα που κάνει ο Σώρρας, ορκίζει τους οπαδούς του στον Εωσφόρο τον οποίον γενικά τον ονομάζει …. «ΦΩΣ»..!!!

Θα παρατηρήσατε πως λέει: «Δύναμη-ΦΩΣ»..!!! «Ελλάς-ΦΩΣ»..!!! και η ιστοσελίδα ήταν «Ολύμπιον- ΦΩΣ»..!!!

Ο Εωσφόρος πριν εκπέσει, ήταν ο άγγελος του ΦΩΤΟΣ. Αυτό λέει το όνομά του. Αλλά μόλις εξέπεσε της Χάρητος του Θεού, έγινε ο δαίμονας του σκότους. Το όνομά του όμως παραμένει το ίδιο. Εωσφόρος. (άρχοντας του Φωτός). Τους οπαδούς του ο Σώρρας σήμερα, τους ορκίζει σε αυτόν. Στον «άρχοντα του ΦΩΤΟΣ», δηλαδή στον τωρινό δαίμονα του σκότους, τον Εωσφόρο.

Όλο το σχέδιο, της Οργάνωσης του Σώρρα στην Ελλάδα, είναι βαθύτατα Σατανικό, γιατί εκτός των άλλων, ετοιμάζει και έναν στρατό για να επιτεθεί στους Έλληνες. Έναν στρατό που έχει ορκιστεί πίστη στον Εωσφόρο.!!

Ετοίμαζαν τώρα κοντά και κάτι άλλο. Έφερναν από την Αμερική για να συμμετέχει στις ορκομωσίες τους και μία μεγάλη «ιέρεια» του Εωσφόρου με επτά ονόματα. (Προμηθέα – Πυθία – κ.λ.π.) Μία εντελώς δαιμονισμένη, αλλά …. μάλλον δεν θα … προλάβουν, γιατί τους ….. πρόλαβε …… το άρθρο μου.

Οπότε τώρα που έμαθαν οι Έλληνες, όλη την αλήθεια για την «οργάνωση Σώρρα», τώρα όχι ιέρεια του Εωσφόρου δεν βλέπω να φέρνουν, αλλά τους βλέπω να τρέχουν για παπά να τους διαβάσει κανένα εξορκισμό..!!!

Τώρα λοιπόν ακόμα και με την…… «δεοντολογία» των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, θα πρέπει ν’ αρχίσουν να …… τρέχουν..!!!

ΕΕΕΕΕΕΕ….. μπάρμπα….. ΚΛΙΝΤΟΝ…!!!!!

Το σχέδιο …… ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ….!!!!

Η ….. ΑΣΥΛΙΑ …. «ΠΙΘΙΚΟΙ»….. πήρε τέλος.

Στα …. ΚΛΟΥΒΙΑ σας τώρα…!!! Ο Μπαλαντίνας ήδη είναι στο κλουβί του. ….. ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ..!!!!

ΑΚΟΥΕΙ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ…;;;

ΑΚΟΥΕΙ Ε.Υ.Π…;;;

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ απο ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ….!!!!

ΑΣΥΛΙΑ …… ΤΕΛΟΣ…!!!!!

Άντε παιδιά..!!!! Μας παρακολουθούν και άλλες μυστικές υπηρεσίες…… άντε…παιδιά….!!!

Πιάστε τον …. «ΠΙΘΙΚΟ» θα μας …. φύγει..!!!

Από το 2013..είναι παιδιά..!!! ΞΕΦΤΙΛΑ ……. ρε παιδιά….!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο και συμμαθητή μου Σπύρο Σπυρόπουλο, για την πολύ σημαντική δουλειά που έχει κάνει και για το υλικό που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω από την ομολογουμένως μεγάλη αποκάλυψη του http://anti-kentauron.blogspot.gr Μία αποκάλυψη που όπως και οι δύο ξέρουμε «τύφλωσε» μυστικές υπηρεσίες. Μπράβο Σπύρο.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter