ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Τουρκία έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία και κομάντο στο Αιγαίο

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 7 Ιούν 2018 - 19:43
Loading...

Η Τουρκία έδωσε εντολή ετοιμότητας για παν ενδεχόμενο σε σκάφη του Πολεμικού της Ναυτικού στο Αγαίο, καθώς και σε ειδική μονάδα κομάντο. Μία φρεγάτα και δύο πυραυλάκατοι έχουν εντολή να προσέχουν κάθε δραστηριότητα.

Η Τουρκία έθεσε σε επιφυλακή πολεμικά πλοία και ειδική μονάδα στο Αιγαίο προκειμένου να αντιμετωπίσει τυχόν «προκλήσεις».

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, το τουρκικό πολεμικό ναυτικό έδωσε εντολή ετοιμότητας για παν ενδεχόμενο σε μία φρεγάτα, δύο πυραυλακάτους και μια ομάδα κομάντο της μονάδας υποβρύχιων καταστροφών (SAT).

Η εντολή της Άγκυρας ήταν να βρίσκονται «σε ετοιμότητα για αντιμετώπιση πιθανών προκλήσεων».

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφων του τουρκικού πρακτορείου, το Ναυτικό της Τουρκίας ζήτησε από τη φρεγάτα και τις δύο πυραυλακάτους να προσέχουν κάθε δραστηριότητα στη θαλάσσια περιοχή. Επιπλέον, η μονάδα SAT της περιοχής διατάχθηκε να είναι σε ετοιμότητα για πιθανή αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει εκτιμήσει την πιθανότητα προκλητικών ενεργειών από την Τουρκία, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο στη γειτονική χώρα.

Πηγή : sputniknews.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter