ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ …Το γλυπτό, …καλωσόρισμα του Ερντογάν στην Αθήνα…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 19 Δεκ 2017 - 8:40
Loading...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 η Ελεύθερη Ώρα στην πρώτη της σελίδα έγραφε: «Ο “Σατανάς” φύλακας άγγελος του Παλαιού Φαλήρου», αναδεικνύοντας άλλο ένα ύποπτο ζήτημα, που είναι πλέον ακόμη ένα ζοφερό σημείο των αντίχριστων καιρών μας! Ένα άγαλμα – εξαύλωμα – που έστησε ο Δήμαρχος στο Δήμο του και έχει ήδη προκληθεί σάλος από αυτήν την αποκοτιά του!

Γιατί, μόνο για αποκοτιά και επιπόλαιη ενέργεια μπορώ να μιλήσω, αφού ο Διονύσιος Χατζηδάκης τιμάται από τους δημότες του Παλαιού Φαλήρου, που τον εκλέγουν Δήμαρχό τους από το 1998, δηλαδή επί πέντε (5) εκλογικές δημοτικές αναμετρήσεις (1998, 2002,2006,2010,2014)! Τον Διονύση Χατζηδάκη του Πολεμικού μας Ναυτικού! 
Ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε συγγνώμη, παρ΄ ότι αναμάσησε τα λόγια του στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όταν καλεσμένος του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΡΤ είπε πως: “Ίσως υπάρχει μια παρεξήγηση, γιατί στο όνομα φύλαξ, εγώ προσέθεσα, φύλακας άγγελος της πόλης. Ίσως, ήταν λάθος δικό μου, γιατί θεωρήθηκε ότι παραπέμπει στην Ορθοδοξία…”!
Ο Διονύσης Χατζηδάκης πρέπει να βρει την τόλμη και την παρρησία, που διέπει τους αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού και να ξηλώσει πάραυτα αυτό το τερατούργημα!
Γιατί Δήμαρχε, σε έριξαν στη φάκα χωρίς να το πάρεις καν χαμπάρι!
Γιατί Δήμαρχε, αυτό το άγαλμα συμβολίζει τον φύλακα άγγελο του τούρκικου κράτους! Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει τη σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι και γι΄ αυτό και η ημισέληνος στη Σημαία τους! Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο αιμοποτικού κράτους της Οικουμένης!
Το γλυπτό τοποθετήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου, του Αγίου Σάββα! Savas στα τούρκικα σημαίνει η πάλη, ο πόλεμος!
Το άγαλμα Δήμαρχε, τοποθετήθηκε λίγες ώρες πριν την έλευση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, υποδηλώνοντας το καλωσόρισμά του!
Αυτά Δήμαρχε για τους πολλούς, είναι ακαταλαβίστικα, αλλά πολύ σημαντικά για τους επαΐοντες!!

Νέο εξάμβλωμα, αντί για Χριστουγεννιάτικο δένδρο στα Ιωάννινα…

Στη γη των Αγίων και των ηρώων, που θυσιάστηκαν υπέρ της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας, τα Ιωάννινα, ο Δήμαρχος της πόλεως Θωμάς Μπέγκας θεώρησε πως, πρέπει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τους δημότες του Δήμου του με μια κατασκευή των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών, που κατά τη γνώμη του παραπέμπει σε Χριστουγεννιάτικο δένδρο!
Βέβαια, στην εορταστική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλεως, όπου στήθηκε αυτό το νέο εξαύλωμα, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος με την κουστωδία του, των νεωτεριστών! Απουσίασαν οι Γιαννιώτες, που δεν είχαν καμιά διάθεση, από ότι φαίνεται να θαυμάσουν αυτό το απρόσωπο “έργο τέχνης”, αντί του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δένδρου!
Και εδώ, τα λόγια είναι περιττά! Τέτοιους Δημάρχους, αλλιώς θα έπρεπε να τους φέρονται οι πολίτες!
Επειδή κάποιοι νόμισαν ότι, μπορούν να τα ισοπεδώσουν όλα σε τούτον τον ευλογημένο Τόπο! Ήθη και Παραδόσεις!
Ας κάνουν όμως υπομονή! Σύντομα έρχεται η Νέμεσις!!

Έχεις μεγάλο …στόμα Αντώνη Αντωνιάδη…

Στα άρθρα μου της Δευτέρας και της Πέμπτης στην Ελεύθερη Ώρα, αναφέρθηκα στην πιθανή πώληση του Παναθηναϊκού στους Τούρκους! Προκειμένου να επιτευχθεί η “κατάκτηση” της Αθήνας από τους Τούρκους, διά μέσω του ιστορικού αυτού Σωματείου των Αθηνών!
Αναφέρθηκα στις διασυνδέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον τούρκικο επιχειρηματικό παράγοντα! Αναφέρθηκα πως, πιθανώς ο Γιάννης Αλαφούζος τορπιλίζει το όποιο άλλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον από Έλληνες επιχειρηματίες, παρότι κάθε ημέρα που περνάει το “προϊόν” χάνει σημαντικό μέρος από την αξία του!
Έτσι, αδειάστηκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ενδιαφέρον που έδειξε, έτσι και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, πριν ακόμη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, αποχώρησε αηδιασμένος…
Αφού, φρόντισε ο Αντώνης Αντωνιάδης στη συνάντηση του Έλληνα επιχειρηματία με παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, να διαρρεύσει το πλάνο διάσωσης του ΠΑΟ στα ΜΜΕ από τον κ. Θεοδωρόπουλο!
Και αφού έγινε η διάρρευση και ο κ. Θεοδωρόπουλος “τα πήρε στο κρανίο”, αποσύροντας το ενδιαφέρον του, o Αντώνης Αντωνιάδης έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη (;;;)! Όπου, μεταξύ των άλλων λέει:
«…Ο υπερβάλλων ζήλος και η υπερχειλίζουσα αισιοδοξία για την προοπτική σωτηρίας της ομάδας οδήγησε κάποιους από τους συμμετέχοντες (μεταξύ των οποίων και ο γράφων, και με το παρόν απολογούμαι με παρρησία και ειλικρινή διάθεση αυτοκριτικής προς όλους τους αποδέκτες) στην εκ παραδρομής αποκάλυψη (σε μερίδα των ΜΜΕ που είχαν σπεύσει να καλύψουν το γεγονός), στοιχείων σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στη συνάντηση η οποία είχε όμως, ένα πρώιμο και διερευνητικό χαρακτήρα, μη εισέτι ανακοινώσιμο δημοσίως…»!
Αφού λοιπόν, Αντώνη Αντωνιάδη, η συνάντηση αυτή έγινε με προαπαιτούμενο τη μη δημοσιοποίηση των λεχθέντων σε αυτήν, εσύ γιατί βγήκες την άλλη στιγμή και τα “κάρφωσες” όλα στους δημοσιογράφους;
Να πιστέψουμε ότι είσαι βλάκας; Ότι είσαι χαζός; Ότι είσαι επιπόλαιος;
Όχι Αντώνη, δεν σε πιστεύω! Όπως δεν σε πιστεύει το πλήθος των Παναθηναϊκών φιλάθλων! Κάτι άλλο κρύβεται από πίσω, που το γνωρίζεις πολύ καλά εσύ!
Ίσως, κάποια στιγμή να βγει στο φως ο πραγματικός λόγος των “εκ παραδρομής” αποκαλύψεών σου!!

Ξεπούλημα και της Μακεδονίας από τον Τσίπρα…

Βρήκα στο ιστολόγιο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ Koukfamily, το παρακάτω πολύ σημαντικό και το δημοσιεύω:
Μεγάλη αλητεία και προδοσία από τον Τσίπρα στο Βελιγράδι…
Στα πλαίσια της τετραμερούς διάσκεψης Ελλάδος, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, ο Τσίπρας απευθυνόμενος στην κυβέρνηση των Σκοπίων είπε κατά λέξη το εξής: «Αν σταματήσει μία, κατά την άποψή μου αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου…»!
Δηλαδή, με λίγα λόγια…
Μπορεί να είστε εσείς απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου και των Μακεδόνων αλλά είμαστε κι εμείς…
Τι λες ρε αλήτη; Τι λες ρε πουλημένο τομάρι;
Αυτός ο άνθρωπος που πριν λίγες μέρες μιλώντας στον Ερντογάν του ψέλλισε ότι εμείς δεν κάνουμε λειτουργίες στο Τζαμί σας στο Μοναστηράκι όπως κάνετε εσείς στην Αγιά Σοφιά και χάρηκαν λίγο οι πατριώτες, έδειξε το αληθινό του πρόσωπο και πάλι…
Τώρα παρακαλάει τους Σκοπιανούς να μας αφήσουν να λεγόμαστε κι εμείς Μακεδόνες!
(σ.σ. επειδή ξέρω ότι προσπαθούν πολλές φορές να εξαφανίζουν τέτοια βίντεο από το YouTube το κατέβασα για να υπάρχει στο ιστολόγιό μας)!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter