ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η υγεία της Butina στην Αμερικανική φυλακή επιδεινώθηκε

ΔΙΕΘΝΗ. - 10 Αυγ 2018 - 16:30
Loading...

Η Μαρία Butina. Φωτογραφία αρχείου
Ουάσινγκτον, 10 Αυγούστου-RIA Novosti. Οι όροι κράτησης της Ρωσίδας Μαρίας Butina, η  οποία κατηγορείται  στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι εργάζεται ως   ένας μη εγγεγραμμένος ξένος πράκτορας, έχουν βελτιωθεί, αλλά έχει επιδεινωθεί μια  χρόνια ασθένεια, είπε η Ρωσική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον.

“Στις 9 Αυγούστου οι ανώτεροι διπλωμάτες μας επισκέφθηκαν και πάλι τη Ρωσίδα. Συζήτησαν τις τρέχουσες υποθέσεις της, υποστηρίζοντας την ηθικά. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών που έγιναν από τα διαβήματα , οι συνθήκες της Μαρίας βελτιώθηκαν. Της επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το γυμναστήριο, με  μια καλύτερη διατροφή. Τέλος, μια οδοντιατρική εξέταση πραγματοποιήθηκε, η θεραπεία έχει  πάρει τον δρόμο της, “η Πρεσβεία είπε σε ένα μήνυμα στο Facebook.

Την ίδια στιγμή, οι διπλωμάτες σημείωσαν  ότι λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας στο κελί , η χρόνια αρθρίτιδα της butina επιδεινώθηκε ταυτόχρονα   δεν βγαίνει για περπάτημα, προσέθεσε η πρεσβεία.

Η πρεσβεία δήλωσε επίσης ότι η Βουτίνα, η οποία βρίσκεται στη φυλακή στην Ουάσινγκτον, έχει ήδη λάβει επιστολές από “ανθρώπους που δεν αδιαφορούν για τη μοίρα της” και επίσης επικοινωνεί τηλεφωνικά με συγγενείς της . Οι Ρώσοι, όπως τόνισαν οι διπλωμάτες, σκοπεύουν “να συνεχίσουν να αποδεικνύουν την αθωότητά της”.

Η Ρωσίδα  κρατείται τον Ιούλιο. Κατηγορείται ότι συνωμοτεί εργαζόμενη  ως πράκτορας  ξένης κυβέρνησης χωρίς εγγραφή στο Υπουργείο των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς επίσης και την πραγματική εργασία ενός ξένου πράκτορα. Αντιμετωπίζει 15 χρόνια φυλάκιση. Η Butina δήλωσε  στο Δικαστήριο για την αθωότητά της.

Στη Μόσχα, οι κατηγορίες ονομάζονταν σαθρές. Ο δικηγόρος της Butina τόνισε ότι δεν έκανε τίποτα παράνομο, και οι δεσμοί της στις Ηνωμένες Πολιτείες εξηγούνται πλήρως από τις μελέτες στο τοπικό Πανεπιστήμιο με έναν βαθμό στις «διεθνείς σχέσεις». Η επίσημη εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Zakharova νωρίτερα σημείωσε ότι η Ρωσίδα συνελήφθη  λίγο πριν τη συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ στο Ελσίνκι για να ελαχιστοποιήσει τη θετική επίδραση της διάσκεψης κορυφής. Φαίνεται ότι το FBI διεξάγει μια πολιτική διαταγή , και οι ισχυρισμοί για την  Butina είναι για να τραβηχτούν (κάποιων) τα αυτιά, πρόσθεσε η διπλωμάτης.

https://ria.ru/

tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter