ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η υπόσχεση! Τώρα για το εμβόλιο, αύριο για κάτι άλλο – Το ΒΙΝΤΕΟ της χρονιάς

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 13 Μαΐ 2021 - 8:48
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Μικροί, μεγάλοι!

Όπως είδατε νωρίτερα, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε τον σχηματισμό φακέλων και την υποβολή εισηγήσεων περί των επομένων ενεργειών για τους “αντάρτες” μητροπολίτες του Πάσχα.

Την ίδια ώρα η Πολιτεία επιτρέπει στους πολίτες να κυκλοφορούν έξω μέχρι τις 00.30 και να ταξιδεύουν στα νησια με self test.

Εδραιώνεται λοιπόν στην συνείδηση των πολιτών η υπακοή στα όποια μέτρα αποφασίζει το κράτος και το ότι η κυκλοφορία εφεξής θα είναι περιορισμένη.

Προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις αναλαμβάνουν δουλειά τα ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν, όπως κάθε φορά, πως όλα είναι προσωρινά και ότι με λίγη υπομονή και εμβόλια τα πράγματα θα φτιάξουν και όπως επί λέξει ειπώθηκε στον «αέρα» εκπομπής:

«Λίγο υπομονή ακόμα, έναν δυο μήνες- και θα ζήσουμε ελεύθερα με τα θεία μυστήρια, με τα πάρτι, τις εξόδους και όλα»!

Όλοι μικροί μεγάλοι πήραν υπόσχεση πως θα πάνε ξανά στην εκκλησία και στις διασκεδάσεις! Όσοι αντιδρούν θα έχουν φάκελο, είτε στην εκκλησία, είτε στην ασφάλεια.  Σήμερα κάνουν υπομονή για τα μέτρα και το εμβόλιο, αύριο η υπόσχεση θα περιλαμβάνει κάτι άλλο… πιο προηγμένο!

Δείτε το βίντεο της χρονιάς:

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…