ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η χώρα που λέει «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» σε μετανάστες και κρατάει έξω το ΙΣΛΑΜ – Ελλάδα βλέπε να μαθαίνεις (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Νοέ 2019 - 20:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πρόκειται για την Ιαπωνία.

Μετανάστες και πρόσφυγες ακούνε Ιαπωνία και στρίβουν. Όσο εύκολα κάποιος μπαίνει στη χώρα μας, τόσο πιο δύσκολα μπορεί να πάει στην Ιαπωνία.

Βλέπετε εκεί, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Για να πάει κανείς, πρέπει να πάρει έγκριση, πόσο μάλλον για να μείνει κιόλας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Σίνζο Άμπε, έχει δηλώσει πως δεν δέχεται κανέναν Σύρο πρόσφυγα ΑΝΕΥ κριτηρίων, πόσο μάλλον…«μετανάστες» από 74 διαφορετικές χώρες, όπως αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα, κρατώντας έτσι το Ισλάμ έξω από την χώρα.

Στα κριτήρια, περιλαμβάνεται μεταξύ των άλλων, να γνωρίζουν Ιαπωνικά, ή αν δεν ξέρουν πρέπει να βεβαιώνεται πως θέλουν να μάθουν, με σκοπό να δουλέψουν σε συγκεκριμένο πόστο. Επομένως τριτοκοσμικοί μετανάστες που μπαίνουν στις χώρες της ΕΕ για να λεηλατήσουν και να «περάσουν καλά», δεν έχουν καμία θέση στην Ιαπωνία.

Να ξεκαθαρίσουμε πως υπάρχουν μουσουλμάνοι που ζουν και εργάζονται στην Ιαπωνία, ωστόσο πρέπει να ακολουθούν τους νόμους και είναι λίγοι, επομένως δεν μπορούν να συσπειρωθούν και να ξεκινήσουν «αντάρτικο», όπως κάνουν σε χώρες της ΕΕ.

Ωστόσο, παρά το ότι δεν δέχεται να μπουν μαζικά μετανάστες στη χώρα του βοηθάει χρηματικά και Σύρους και Ιρακινούς. Μιλώντας στα Ηνωμένα Έθνη, ο Σίνζο είπε ότι η χώρα του θα διαθέσει γύρω στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, για να επιστρέψει η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Όταν τον ρώτησαν γιατί δεν δέχεται πρόσφυγες στη χώρα του, απάντησε ότι «η χώρα χρειάζεται να στηρίξει τους δικούς της εργαζόμενους με βήματα όπως η ενδυνάμωση περισσότερων γυναικών και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων για εύρεση εργασίας».

Και συνέχισε: «Σε σχέση με το θέμα του πληθυσμού, υπάρχουν πολλά πράγματα που οφείλουμε να κάνουμε προτού δεχτούμε μετανάστες», είπε ενώ προσέθεσε πως «η Ιαπωνία θα ήθελε να συνεισφέρει αλλάζοντας τις συνθήκες που δημιουργούν τους μετανάστες».

Πριν τρία χρόνια, εν μέσω των τεράστιων προσφυγικών ροών, η Ιαπωνία είχε χορηγήσει άσυλο σε μόλις… 28 ανθρώπους.

Οι Ιάπωνες εν γένει θεωρούν το Ισλάμ φονταμελιστικό και εννοείται δεν αφήνουν να υπάρξει οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής μουσουλμανικών συνηθειών, όπως γίνεται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Τα σχόλια δικά σας.

(φώτο: Pexels)

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…