ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 5 Μαΐ 2018 - 14:45
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΠΗΡΕ ΦΕΚ Η ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ RFID

Σχόλιο ID-ontΔημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ – ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
 Είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για να ξεκινήσει να υλοποιείται όλο αυτό το σχέδιο περί Ηλεκτρονικής Φυλακής και Μαρκαρίσματος όλων ανεξαιρέτως των πολιτών, για το οποίο χρόνια τώρα γράφουμε και προειδοποιούμε μέσα κι από αυτό εδώ το blog.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ότι η Αριστερά, είναι ο Δούρειος Ίππος για να υλοποιοηθούν, όσα δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν η Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ, επειδή φοβόντουσαν τις αντιδράσεις των πολιτών.
Όπως έχει δείξει ο κος Τσίπρας, δεν «μάσησε» να γυρίσει τούμπα το δημοψήφισμα, θα «μασήσει» να γυρίσει τώρα, όσα ρωτούσε το 2010 τον κ ο Γ. Παπανδρέου, για την αλήστου μνήμης «Κάρτα του Πολίτη»; Όχι βέβαια. Δεν έχει τέτοια διλλήματα !!!
Το θέμα δεν είναι τι κάνει αυτός. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς (Θεσμοί, Φορείς, Πολίτες) για να εμποδίσουμε πράξεις, οι οποίες θα συντελέσουν στην ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ (δεν πρόκειται κανείς επόμενος, να αλλάξει κεραία από όσα θα υλοποιήσει ο κος Τσίπρας) φυλάκιση ΟΛΩΝ μας, με τα ΑΟΡΑΤΑ δεσμά των ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ…
Γιατί όπως λέει και ο ειδικός στο Κυβερνο-έγκλημα Mikko Hypponen (βλ. http://id-ont.blogspot.gr/2012/03/blog-post_15.html) «όποιο δικαίωμα παραδίδουμε σε κυβερνήσεις σήμερα, θα παραδίδεται για πάντα.
Εμπιστευόμαστε, εμπιστευόμαστε τυφλά, οποιαδήποτε μελλοντική κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που μπορεί να έχουμε σε 50 χρόνια από τώρα;»
Διαβάστε τις τεχνικές και γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, στο ΦΕΚ των κ. Τόσκα και Χουλιαράκη:

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter