ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΨΕΥΤΟΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 15 Μαΐ 2018 - 19:25
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΑΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ! ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΠΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ!

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ 5 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΘΡΗΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ…..

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ – ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ISIS ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!….. KAI OTAN ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ HTTHΘHKAN ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…… ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ – ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΑΙΟΥ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!……ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!!…..

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!……. ΣΕ 270 ΧΙΛ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΕΚ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ. ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ – ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ – ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ…. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ»……ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!……. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ» ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΤΑΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ – ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ;…..ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΑΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ;……! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ – ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ – ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ…. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΣΙΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!……ΤΙΣ ΩΜΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ!….ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ κ. ΤΣΙΠΡΑ κ. ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ Ή ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΑΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ – ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ- ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ;…..ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΑΓΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ;

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ!…. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ! Η ΕΡΤ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ» ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ!…. ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΕ! ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΦΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!…. ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!….. ΤΥΧΑΙΟ;

Δ. Σουλιώτης

Πολιτικός εξόριστος της δικτατορίας 1967-1974

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter