ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ώρα της αποπομπής της έφτασε. Είναι ανίκανοι – είναι ψεύτες – είναι επικίνδυνοι – είναι απάνθρωποι και εθνικοί μειοδότες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 8 Φεβ 2018 - 9:02
Loading...

Πολλές σκέψεις τριγυρίζουν στο μυαλό μου. Που βρισκόμαστε; που πάμε; τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας ;

· Σκοπιανό,

· Εξεταστική για προσπάθεια πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία,

· Απόφαση Σ.τ.Ε. για την απόδοση και αποκατάσταση των αποδοχών και συντάξεων των Ενστόλων

· Novartis,

και στο βάθος σιμά η λίγο μακρύτερα ΤΙ ;;;;

Ο Ελληνικός Λαός ακομμάτιστα, δημοκρατικά και Πατριωτικά, διαδήλωσε προς πάσα κατεύθυνση με δύο τεράστια συλλαλητήρια την βούληση του για την Μη εκχώρηση του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας στο κρατίδιο των βόρειων γειτόνων της Βαρδανίας. Η Κυβέρνηση κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να υποβαθμίσει και τα συλλαλητήρια αλλά και την βούληση που εξέφρασαν οι διαδηλωτές, αποδίδοντας Εθνομηδενιστικές ετικέτες συλλήβδην στους συμμετέχοντες: Φασίστες, Πατριδοκάπηλοι, Ακροδεξιοί, Χρυσαυγίτες, χαρίζοντας τον Ελληνικό Λαό στην άκρα δεξιά. Και ώ του θαύματος ο κύριος ομιλητής στην τεράστια συγκέντρωση των Αθηνών ήταν ο Πατριώτης παλιός κομμουνιστής ο παγκοσμίου φήμης μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και δίπλα του μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος (αλλά παρόντες εκεί μετά από δεύτερες σκέψεις και αποφάσεις της, κατόπιν της αποφάσεως της Πανελλήνιας Ένωσης των Κληρικών). Όμως από την αρχή το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ έδωσε δυναμικό παρόν με την παρουσία της διοίκησης και πλήθους μελών.

Το μήνυμα δόθηκε στην Κυβέρνηση και ήταν ηχηρότατο και παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά της ΕΛΑΣ υπήρξε άψογη όσον αφορά την τήρηση της τάξεως, ο πολιτικός της προϊστάμενος εξετέθη και εξέθεσε και την κυβέρνησή του προσπαθώντας να υποβαθμίσει τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Εν τω μεταξύ σε Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, έχει οδηγηθεί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΠ.Εθ.Α. που ελέγχεται για την προσπάθεια πώλησης πλεονάζοντος στρατιωτικού υλικού με την

διαμεσολάβηση μεσαζόντων. Όπου παρά τις προσπάθειες του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εικάζω ότι δεν φαίνεται τελικά πως θα διασωθεί και η διαδικασία που επιχειρήθηκε θα αποδειχθεί σε μέγα σκάνδαλο.

Πριν μερικές μέρες η ολομέλεια του Σ.Τ.Ε. μετά από προσφυγή συνδικαλιστικών οργάνων των συνταξιούχων, αλλά και των εν ενεργεία ενστόλων, αποφάσισε και μάλιστα με απειλή επιβολής μεγάλων προστίμων κατά της Πολιτείας, την αποκατάσταση των αποδοχών και των συντάξεων σε επίπεδα προ του 2012. Όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Υπ.Οικ. το κόστος εκτιμάται σε 450.000.000 € έως 500.000.000 € ποσό που ανατρέπει το Κρατικό Προϋπολογισμό.

Η απόφαση αυτή αποτελεί σταθμό, αλλά και δεδικασμένο που μπορεί να οδηγήσει σε νέες αποφάσεις για την αποκατάσταση των αποδοχών και συντάξεων και άλλων κοινωνικών και οικονομικών ομάδων και να αρχίσει επιτέλους η κατάρρευση των επιβληθέντων μνημονίων φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.

Και πως αντιδρά η Κυβέρνηση στα ηχηρά και ισχυρά ραπίσματα που δέχεται; Σπεύδει να φέρει στο προσκήνιο το μέγα οικονομικό σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, όπου μέσω «Προστατευόμενων» μαρτύρων καταγγέλλει πολιτικά πρόσωπα. Όμως η καταγγελία γίνεται με πλήρως αντισυνταγματικό και ανοίκειο τρόπο.

Τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης έχοντας αντιληφθεί ότι ο πολιτικός τους χρόνος έχει τελειώσει, προσπαθούν να εφεύρουν ερείσματα και στηρίγματα, ώστε να παραμείνουν για όσο περισσότερο χρόνο καταφέρουν στις καρέκλες τους και να επιτελέσουν με το καλύτερο τρόπο τις καταστροφικές πολιτικές τους, τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων, την εκποίηση στους δανειστές των περιουσιών των Ελλήνων και το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου.

Και τώρα τι ;

Όπως φαίνεται από όσα προαναφέρθηκαν, η συγκυβέρνηση των ανεύθυνων και επικινδύνων τσυριαζνέλων, προσπαθεί απεγνωσμένα να αποπροσανατολίσει το Ελληνικό Λαό από τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι των δανειστών, για 140.000 κατασχέσεις ακινήτων τον χρόνο για οφειλές από 500 €. Οφειλές που έχουν προκύψει από τις άφρονες επιβολές υπέρ-φορολόγησης των πολιτών. Από τις άθλιες περικοπές των συντάξεων. Ανεργία, ημιαπασχόληση και τόσα άλλα.

Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτός του ότι υπέκλεψε την ψήφο των Ελλήνων Πολιτών με πλήθος ψεμάτων, αποδείχθηκε η πλέον ανίκανη στις όποιες διαπραγματεύσεις με δανειστές, Ευρωπαίους και Δ.Ν.Τ. σε όλα τα επίπεδα.

Η ώρα της αποπομπής της έφτασε. Είναι ανίκανοι – είναι ψεύτες – είναι επικίνδυνοι – είναι απάνθρωποι και εθνικοί μειοδότες.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Ο Αντιπρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Άγγελος Μπαβέλλας

(Το κίνημα συμπορεύεται με το ΛΑ.Ο.Σ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter