ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θέμα «Τούρκων Θράκης» θέτει ο Τσαβόυσογλου! Σε τροχιά πολέμου…

ΕΘΝΙΚΑ. - 15 Απρ 2021 - 20:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Απίστευτη πρόκληση παρουσία του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια!

Πριν από λίγο κατά τις κοινές δηλώσεις μετά την συνάντηση των υπουργών εξωτερικών Ελλάδος και Τουρκίας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έθεσε ευθέως θέμα «Τούρκων της Θράκης»!

Έκανε μάλιστα ευθέως λόγο για παραβίαση των δικαιωμάτων της «τουρκικής εθνικής μειονότητας» στην Θράκη, ενώ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση Ερντογάν στηρίζει τις αντίστοιχες εθνικές μειονότητες στην Τουρκία! Όπως τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης.

Η τοποθέτηση αυτή του τούρκου υπουργού εξωτερικών συνιστά ευθεία παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης, η οποία δεν αναγνωρίζει καμιά εθνική μειονότητα στην Θράκη. Όταν αυτή η αναφορά γίνεται σε τέτοιο επίπεδο, δηλαδή παρουσία του έλληνα υπουργού εξωτερικών, αυτό σημαίνει πως οι τούρκοι είναι αποφασισμένοι να μπουν σε τροχιά σύγκρουσης. Διότι «αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης», μπορεί να γίνει μόνο μετά από πολεμική σύρραξη και συνθηκολόγηση.

newsbreak.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…