ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ . Τόσκα Υπουργέ Δημοσίας Τάξεως

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 26 Απρ 2018 - 11:03
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γραφει η Κωσταντινιά Ντέμου

Οδεύουμε ως προς την εθνοκτονία μας, και αυτό το γνωρίζουν άπαντες!!

Κάποιοι γνωρίζουν επίσης, ότι το πατριωτικό αίσθημα είναι πλέον το μόνο αναμφίβολο ότι βρίσκεται σε εξέγερση … γι αυτό ,εσείς οι Κυβερνώντες ως γνήσιοι απόγονοι της φυλής ερπετοειδών { Ανουνάκι} , κάνετε το εξής εκπληκτικό ώστε να !!
απορούν οι Ελληνες, μα πως;; και που βρέθηκαν τόσοι Αστυνομικοί και κατεβαίνουν ολόκληρα

λεωφορεία στις κοινωνικές διαταραχές ; που βρέθηκαν τόσα ρόπαλα;

Κ. Υπουργέ , Προσλαμβάνετε περισσοτερους πράκτορες απ΄ ο,τι ειναι εφικτό στην ΚΥΠ.. δεν είναι οξύμωρο αυτό ;; οι ήδη υπάρχοντες διαμαρτυρονται για τους εξευτελιστικους μισθούς και για τις αμισθί υπερωρίες στους δρόμους .

Από την άλλη , τους εντάσσετε παροδικά ,στις αστυνομικές ομάδες ΔΕΛΤΑ και στα ΜΑΤ , στις γνωστές μονάδες καταστολής δηλ. στον {ευρωστρατο} ΝΑΙ γι’ αυτούς λέω… τους εγχωριους “η και εισαγόμενους ,πληρωμένους δολοφόνους . .

ΝΑΙ , γι’ αυτούς μιλάω… και λέτε Κ. Υπουργέ χωρίς ενδοιασμούς , ότι ενδιαφέρεστε ΜΟΝΟ για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών ; -εδώ ειναι να γελάει και το παρδαλό κατσίκι !!

Η ενεργεια σας αυτή, δεν είναι παρά ένας θρασύτατος εμπαιγμός της νοημοσύνης μας, από εσάς τα καθίκια του βόθρου.

Πότε ρε βοθρολύματα του κερατά ,οι συγκεκριμενες ομάδες καταστολής ηταν δίπλα στον Ελληνα πολίτη ;;

Πότε ρε αλήτες;;

Πάντοτε δεν ζώνετε τα παιδάκια μας των 700 ευρό με δακρυγόνα και γκλομπς κ. Υπουργέ Δημοσίας Τάξεως και τα στρέφετε εναντίων των συνταξιούχων , άλλα και σε άλλες ομάδες πολιτών που διαμαρτυρονται ειρηνικά για τα εργασιακά και για το κοινωνικό κρατος που το έχετε καταλύσει ;

Ποιούς φυλάγουν αυτοί; εμάς τους πολίτες;

Που βρέθηκαν οι 800 Αστυνομικοί ; που ηταν απασχολημένοι μέχρι προχτές; σε προσωπικές φυλάξεις ατόμων της θολοκουλτουρας; που θα τους επανεντάξετε ; σε τι θέσεις; αυτές που επί θητεία σας ακυρώσατε; Κοινή ευρωπαϊκή πορεια λέει… όταν μπαίνει ο ληστής κακοποιός μας συστήνεται να κοιμόμαστε !

Τι θα γίνετε όταν με βιάζουν; θα κοιμάμαι;;

Πόσο ποιο συμπτωματικό μπορεί να θεωρηθεί η αύξηση των ΚΥΠατζήδων πρακτόρων και ΜΑΤατζήδων – Γενιτσάρων κομιτατζήδων θα έλεγα – την ώρα που ξηλώνονται από τις θέσεις τους αστυνομικοί της Εξουδετερωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ; και ξηλώνονται αστυνομικοί από καίριες θέσεις φύλαξης του πολίτη; πως συμβιβαζονται μεταξύ τους αυτά;
πως ρε σκουλήκια;;

Γνωστό το σχέδιό σας !

Βρε καθάρματα δεν είναι χρήσιμοι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί στους πολέμους των πόλεων που θα διεξαχθούν από την εχθρική εισβολή ως ανάχωμα, τότε ποιοι είναι βρε ρεμπεσκέδες;

Δεν είναι χρήσιμοι οι αστυνομικοί των τμημάτων των πόλεων;

Έχετε αδειάσει τα αστυνομικά τμήματα , το καταλάβατε αυτό;

Έχουμε λοιπόν από εσάς, μια απροκάλυπτη δήλωση :
Διπλασιαζουμε είπατε τους ΚΥΠατζήδες δηλ. αυτούς που εισχωρούν ανάμεσά μας ώστε να μαθαίνουν το σχέδιο δράσης μας ; και στέλνετε τους πληρωμένους εγκέφαλο-πλυμενους φονιάδες για να μας ξεσκίσουν την πίστη και το κέρατο στους δρόμους και στις πλατείες ;

Έτσι δεν γίνεται Κ.κ. Υπουργάρα ;

Ελάτε κ. Υπουργέ να μας συλλάβετε !

Σας πληροφορώ ότι οι Ελληνες δεν είναι κιοτήδες !

Κ. Τόσκα Υπουργέ Δημοσίας Τάξεως … αν θα βγει όλος ο λαός στους δρόμους ! Σύσσωμος ο λαός ! όλοι ένα σώμα μια ψυχή όμως , τότε ψάξτε κρυψώνα που να σας χωράει όλους μαζί !

Ντέμου Κωσταντινιά
“Μακεδόνισσα” ₪₪₪₪₪₪₪₪

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…