ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΤΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΗ ΤΑ ΓΥΡΩ ΜΕ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟ.

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 9 Αυγ 2019 - 22:03
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ 

      ΘΑ  ΞΥΠΝΗΣΗ  ΤΟ  ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ  ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΗ ΤΑ ΓΥΡΩ ΜΕ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟ 

+++  Τριάς Αγία ευλογεί, να γραφή εις το χαρτί η Θεία εντολή, μνημείο να μείνη αυτή, για την μετέπειτα εποχή, της μεγάλης καταστροφής. Κανείς να μην μπορή  να αμφισβητήση τις Θείες Ουράνιες ειδήσεις και τις προς τους ανθρώπους προειδοποιήσεις, για την μεγάλη καταστροφή που πρόκειται να συμβή. Μα όπως και εις του Νώε την εποχή, οι άνθρωποι της γης, έχουν επιλεκτική ακοή. Αρέσκονται εις τα ανούσια και βρωμερά και πλήττουν σε ό,τι τον Θεό και την ψυχή τους αφορά. Έτσι και αυτήν την εποχή, τι κι αν σας προειδοποιώ για την μεγάλη καταστροφή, δεν νοιάζεται κανείς. Βλέπουν τα σύννεφα να συσσωρεύωνται απειλητικά, αναγνωρίζουν πως τους περιμένουν δεινά, αλλά τίποτα δεν κάνουν για ν΄ αποφύγουν αυτά. Προτιμούν αιώνια να θρηνούν, παρά ένα ΗΜΑΡΤΟΝ εις Εμέ να πουν. Και μετά ασυστόλως θα Με κατηγορούν και άδικο θα Με προσφωνούν. Μα ΔΙΚΑΙΟΣ Είμαι ο Θεός και το άδικο δεν ευλογώ, γι’ αυτό να επιτρέψω άλλο δεν ημπορώ, να διαιωνίζεται το κακό. Πρέπει αυτό να σταματήση, πριν σαν επιδημία όλη την γη καλύψη, και εις τον αιώνιον θάνατον όλους τους ανθρώπους οδηγήση. Και το ακόμα πιο θλιβερό, ότι μόλυνε  και τον ιδικό Μου Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, που ιδιαιτέρως αγαπώ, γιατί νέφος μαρτύρων και ομολογητών, Μου έστειλε εις τον Ουρανό. Γι’ αυτό λοιπόν, έως εδώ. Αποσύρω την Χάρη Μου από τον Ελληνικό λαό και έρμαιο σας αφήνω εις τον βρωμερό εχθρό, μέχρι να γίνη ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ. Τα παράσιτα όλα να εκριζωθούν και εις την κάμινον του αιωνίου πυρός να ριφθούν. Να μείνουν επάνω εις την γη, μόνον οι καλοί, γιατί αυτούς ο βρωμερός να αγγίση δεν ημπορεί, γιατί σφραγίδα έχουν Θεϊκή. Όλοι οι άλλοι κακείν– κακώς θ’ απωλεστούν, αφού την Θεία τιμωρία, ν’ αποφύγουν δεν θα μπορούν. 

Η γη εκδίκηση ζητεί και η άδεια έχει ήδη δοθή, το έχετε αυτό αντιληφθή, με όσα βλέπετε να γίνωνται εις την υπόλοιπη γη. Τώρα έφθασε η σειρά σας, να υποστήτε τα δεινά σας, τέτοια που δεν θα έχουν ξαναγενεί και θλίψη για εσάς θα προκαλέσουν σε όλη την γη. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΤΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ και θα κατακλύση τα γύρω ΜΕ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΗ ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟ και θ’ αλλάξη παντελώς της γης το τοπίο. ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΥΨΩΘΗ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΥΝΑ, που θα ξεπλύνουν με την ορμή τους, από την γη την ανθρώπινη δυσωδία και βρωμιά. 

Πολλοί θα θεωρήσουν τα Θεία αυτά λόγια ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, αλλά πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν πως Εγώ ο Θεός Είμαι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Μα τότε θα είναι αργά, την πόρτα τους ελέους Μου θα έχω κλειστά και δεν θα ακούω τα λόγια τους τα παρακαλεστικά. Τότε όλοι θα δούνε και θα θαυμάσουν και θα απορούν, που αλώβητα τα τέκνα Μου μέσα από την φωτιά και τα νερά και τα υπόλοιπα δεινά θα περνούν. Όσοι το Θείο Όνομά Μου δοξάζουν και προσκυνούν δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, γιατί ως κόρη οφθαλμού θα διαφυλαχθούν. Θα είναι η εκλεκτή μαγιά που θα ζυμώση την επερχόμενη γενιά.  

Θάρρος λοιπόν καλά Μου παιδιά, η δειλία και ο φόβος δεν έχουν θέση εις τα δικά Μου παιδιά. Πάντα θα βρίσκεστε εις την δική Μου αγκαλιά. Τι κι αν σείεται και τρέμει η γη, ασάλευτη να μένη η δική σας ψυχή, αφού η κραταιά Μου Χείρα σας κρατεί. Με ακράδαντη πίστη και όσο το δυνατόν πιο καθαρή ψυχή και εις τα Θεία Μυστήριά Μου ενεργή συμμετοχή και νίκη θα φέρουμε λαμπρή, μια καινούργια μέρα θα έρθη σε όλη την γη και όλοι θα γίνουμε «Mία ποίμνη και Εις Ποιμήν» . γένοιτο αμήν. Ναι θα γενή, είναι αυτό Θεία Βουλή της Τριαδικής Αρχής.  Για μία ακόμα φορά, επικοινώνησα μαζί σας ο Τρισυπόστατος Θεός, χαρίζοντάς τον λόγο Μου τον προφητικό, που σφράγισα με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό. Αμήν και δόξα εις τον Πατέρα, τον Υιό, το Πνεύμα το Άγιο και τον Τίμιο και Ζωοποιό του Κυρίου Σταυρό.   +++ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…