ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοδωροβία Πλακά : Η Βουλή έγινε μεγάλος εφιάλτης….

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ. - 10 Ιούν 2018 - 21:42
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Σέβομαι την διαφορετικότητα όποια κι αν είναι αυτή έως ενός σημείου,έως εκεί που αρχίζουν οι Ηθικές αξίες!

Δεν έχω απολύτως TIΠOTA με τους GAY,εξ άλλου είχα συνάδελφο Τρανσέξουαλ στο Δημόσιο που από Χάρης στα χαρτιά, τον φωνάζαμε Χαρά και ντυνόταν με γυναικεία και προκλητικά….Είμαι

εξοικειωμένη,τα έχω δεί ΌΛα στο ΔΗΜΟΣΙΟ,αλλά και στην ζωή…

ΌΜΩΣ…

Όταν ένας λαός γονατίζει και παλεύει για την αξιοπρέπειά του και την επιβίωσή του,όταν παιδιά βιάζονται καθημερινά από άρρωστα μυαλά,δεν μπορώ να δεχτώ τις αδελφές ψυχές να κάνουν γλέντι στην Πλατεία Συντάγματος με την Βούλα της Βουλής….

Όσο ανοιχτόμυαλος κι αν είναι κάποιος,όσο μπροστά κι αν είναι από την εποχή του,η Ηθική χαρακτηρίζει τον τρόπο ζωής μας….

Δεν γίνεται να πανηγυρίζουν επειδή η ανήθικη Πολιτεία τους νομιμοποίησε την υιοθεσία….Τρόμος με πιάνει στην ιδέα ποιά παιδάκια θα ζήσουν τον εφιάλτη…γιατί εφιάλτης είναι να τα ρωτάνε στο σχολείο πως λένε την μαμά τους και να απαντάνε π.χ Κίτσο…Και μην μου πείτε ότι έχουμε τέτοιες υποδομές παιδείας, ώστε αυτό να γίνεται κατανοητό από τα άλλα παιδιά…Ή μήπως κάποια θα το θεωρούν φυσιολογικό και θα θέλουν κι αυτά να έχουν μητέρα τον Κίτσο….

Ή μήπως αντί για βιβλία νορμάλ σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης θα έχουμε των GAY αντίστοιχα??…

Γιατί ο Σύριζα στο μόνο που είναι ΙΚΑΝΟΣ είναι στην ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΑΣ…

Μην σοκάρεστε,γιατί ζούμε ΕΦΙΑΛΤΗ….

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr