ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοφάνης Γκατζής : Κύριε Κικίλια είσαι ο Μένγκελε της ανάλγητης κυβέρνησης της ΝΔ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ. - 25 Αυγ 2021 - 11:12
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης 

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος 

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού  

Ethnikosagwn.blogspot.com 

Email: theofanis28@gmail.com 

Facebook: Θεοφάνης Γκατζής  

Κατερίνη,  25-08-2021                     

Κύριε Υπουργέ Υγείας αγνοείτε ότι ποτέ στην ιστορία  δεν εφαρμόστηκε υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς; Με εξαίρεση στο καθεστώς του Χίτλερ, όπου ο Μένγκελε έκανε πειράματα  στους Εβραίους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς, με απόρροια το θάνατο 40.000 ανθρώπων! Πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι  αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός αν θα εμβολιαστεί ή όχι! Οι παρενέργειες από τα εμβόλια θα φανούν στα επόμενα πέντε χρόνια όπως υποστηρίζουν διάφοροι έγκριτοι επιστήμονες!  

Γι’ αυτό  τα εμβόλια, για την αντιμετώπιση του covid-19 είναι πειραματικά! Γιατί μέχρι τώρα για να   λάμβανε    άδεια   οποιοδήποτε εμβόλιο, σύμφωνα με την πάγια ιατρική πρακτική, ώστε να διοχετευθεί  στο εμπόριο έπρεπε να περάσει από πειραματικά στάδια κάποιων ετών, έως και οκτώ χρόνια, για να παρατηρήσουν οι ερευνητές αν υπάρξουν επιδράσεις στους   εμβολιασθέντες  μετά από κάποια  χρόνια! Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε στην περίπτωση των συγκεκριμένων εμβολίων, όπου το πειραματικό στάδιο υλοποιείται στο σύνολο του πληθυσμού που εμβολιάζεται! Πρόκειται δηλαδή για το μαζικότερο, στα παγκόσμια χρονικά, πείραμα σε ανθρώπους που, ίσως, οι ιστορικοί του μέλλοντος το αναφέρουν ως το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας!       

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά (Ταξίαρχος ε.α. ελληνικής αστυνομίας και διατελέσαντας αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας, αστυνομικός υποδιευθυντής Πιερίας και διοικητής αστυνομικού τμήματος Κολινδρού και Κατερίνης, καθώς και διοικητής τμήματος τροχαίας Κατερίνης), στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 1941), Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα και ήταν  Ανθυπαστυνόμος  της ελληνικής χωροφυλακής) στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη (δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και Στυλιανή Γκατζή, στους προπαππούδες μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς-Λαχανά τον Ιούνιο του 1913), ιερέα Δημήτριο Γκατζή, Σπυρίδων Μακρυγιάννη, Αθανάσιο Σάββα και Θωμά, στις προγιαγιάδες μου Μαρία Μακρυγιάννη, Βασιλική Σάββα, Ευανθία Γκατζή και Φωτεινή, πάππου προς πάππου, καθώς και σε όλους τους συγγενείς και φίλους μου! Ακόμη, το αφιερώνω στους ζώντες μητέρα μου Μαρία, στην αδερφή μου Στυλιανή (Ινώ) και σε όλους τους συγγενείς και φίλους μου! 

Θεοφάνης Γκατζής 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…