ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοφάνης Γκατζής : Κύριε Μητσοτάκη παραιτηθείτε είστε μοιραίος για τη χώρα!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ. - 4 Αυγ 2021 - 20:17
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ethnikosagwn.blogspot.com

Είναι πλέον ολοφάνερη η ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει καθημερινά προβλήματα και έκτακτες καταστάσεις! Mία ακόμη απόδειξη περί τούτου είναι οι φωτιές που κατέκαψαν τη Βαρυμπόμπη, τους Αδάμες, τους Θρακομακεδόνες και το Τατόι! Μη λησμονούμε, ότι είχαν προηγηθεί οι χιονοπτώσεις που έπληξαν την Αττική τον περασμένο χειμώνα και ανέδειξαν την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, απόρροια της οποίας ήταν το κλείσιμο της Εθνικής οδού για μεγάλο χρονικό διάστημα και η διακοπή ρεύματος σε αρκετά μέρη της Αττικής. Στο τωρινό φαινόμενο η απουσία σχεδιασμού για την πρόληψη πυρκαγιών και η θωράκιση της δασοπυρόσβεσης με αεροπλάνα κατάσβεσης είναι οφθαλμοφανής!

Καθότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί προσλήψεις δασολόγων και απουσίαζαν από τις εκτάσεις που κάηκαν οι αντιπυρικές ζώνες και οι κρουνοί που θα συνέβαλλαν σημαντικά στον περιορισμό των πυρκαγιών. Κύριε Μητσοτάκη αποτύχατε για άλλη μια φορά και δείξατε εγκληματική αδράνεια στον τομέα της πρόληψης! Μοιράσατε δεκάδες εκατομμύρια στα ΜΜΕ για να σας επαινούν και αφήσατε ανοχύρωτο τον τομέα της δασοπυρόσβεσης και της πρόληψης των πυρκαγιών! Δε διδαχτήκατε από την τραγωδία στο Μάτι και δεν αποφύγατε τους εγκληματικούς χειρισμούς της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ , στον τομέα της πρόληψης των πυρκαγιών, που ως αντιπολίτευση που ήσασταν τότε κράζατε. Αιδώς Αργείοι της κυβέρνησης της ΝΔ! Κύριε Μητσοτάκη είστε μοιραίος για την πατρίδα, υποβάλλετε την παραίτησή σας για να σωθεί η χώρα μας!

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά (Ταξίαρχο ε.α. ελληνικής αστυνομίας), στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 941), Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα) στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη (δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και Στυλιανή Γκατζή, στους προπαππούδες μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς-Λαχανά τον Ιούνιο του 1913), ιερέα Δημήτριο Γκατζή, Σπυρίδων Μακρυγιάννη, Αθανάσιο Σάββα και Θωμά, στις προγιαγιάδες μου Μαρία Μακρυγιάννη, Βασιλική Σάββα, Ευανθία Γκατζή και Φωτεινή, στον θείο μου Δημήτριο, πάππου προς πάππου, καθώς και στο νονό μου Βασίλειο και στη νονά μου Ελβίρα. Ακόμη, το αφιερώνω στους ζώντες μητέρα μου Μαρία και στην αδερφή μου Στυλιανή (Ινώ)!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…