ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοφάνης Γκατζής : Περί των απαράδεκτων σχολίων για τον αείμνηστο συμπολίτη μας ιατρό Θεόδωρο Γκέγκα !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ. - 9 Σεπ 2022 - 11:39

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Αναρωτιέμαι αν φτάνουν μόνο οι λέξεις ντροπή και αποτροπιασμός να χαρακτηρίσουν τη συμπεριφορά αυτών που χλευάζουν και κατακρίνουν άτομα που αναχώρησαν για τον άλλον κόσμο! Αναφέρομαι στις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκε στην προσωπική του σελίδα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του facebook ο αείμνηστος ιατρός από την Κατερίνη Θεόδωρος Γκέγκας , εξαιτίας της θέσης, που διατύπωνε δημόσια υπέρ των εμβολιασμών για την αντιμετώπιση της covid-19! Αξίζει να επισημανθεί ότι ο εν λόγω ιατρός εκδήμησε μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο!

Προσωπικά από την πρώτη στιγμή έλαβα δημόσια θέση κατά των εμβολίων και δη της υποχρεωτικότητας λόγω της αναποτελεσματικότητάς τους και των σοβαρών κινδύνων που απορρέουν από τη χρήση αυτών, καθώς και του ότι ήταν σε πειραματικό στάδιο αιτιολογώντας τη στάση μου αυτή. Όμως οι αναφορές προς το πρόσωπο του εκλιπόντος δεν τις χωρά ανθρώπου νους, είναι κατακριτέες, αντιβαίνουν στο χριστιανικό πνεύμα και αποτελούν εξύβριση νεκρού!

Ακόμη, μου προκαλούν οργή, αγανάκτηση και θλίψη για το τέλμα που περιέπεσε η κοινωνία μας! Ας προσευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει τον αλησμόνητο ιατρό Θεόδωρο Γκέγκας , που πλήθος κόσμου συνομολογεί ότι εξάσκησε το λειτούργημα του ιατρού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με αυταπάρνηση προσφέροντας απλόχερα βοήθεια στους συνανθρώπους του!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr