ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοφάνης Γκατζής : Σκέψεις και αλήθειες για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ. - 19 Σεπ 2022 - 11:05

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος

Η εκδημία της Βασίλισσας Ελισάβετ έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ουδείς είναι αθάνατος και ότι όλα είναι φθαρτά και ασήμαντα μπροστά στην κατάκτηση της αιωνιότητας! Ας προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όλοι! Ακόμη δε λησμονούμε ότι ήταν υπεύθυνη για τους θανάτους, δια απαγχονισμού, εννέα Ελληνοκυπρίων Ηρώων!

Οι Ήρωες αυτοί ήταν ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο Ανδρέας Δημητρίου, ο Μιχάλης Καραόλης, ο Ιάκωβος Πατάτσος, ο Ανδρέας Ζάκος, ο Χαρίλαος Μιχαήλ, ο Στέλιος Μαυρομμάτης , ο Ανδρέας Παναγίδης και ο Μιχαήλ Κουτσόφτας!

Γι΄ αυτό κατακρίνουμε τις ειδεχθείς πράξεις της που είναι παράδειγμα προς αποφυγή και είναι δύσκολο με την ανθρώπινη λογική να συγχωρεθούν από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων!

Πρέπει όμως να έχουμε υπόψιν μας, ότι ο Θεός που είναι Δίκαιος Κριτής είναι επιπλέον αγάπη και συγχώρεση!

Εν κατακλέιδι, ελπίζουμε να μετανόησε πραγματικά γι΄αυτές τις απεχθείς πράξεις της!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr