ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοφάνης Γκατζής : Συνεχίζονται οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ. - 4 Αυγ 2021 - 10:58
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

Ethnikosagwn.blogspot.com

Εύγε στον πρωταθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου (χρυσό μετάλλιο στο μήκος), Στεφάνο Ντούσκο (χρυσό στο απλό σκιφ ανδρών στην κωπηλασία) Λευτέρη Πετρούνια (χάλκινο στους κρίκους στην ενόργανη γυμναστική)! ! Μας έκαναν υπερήφανους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο! Ανταμείφτηκαν οι κόποι τους, καθόσον τα αγαθά κόποις κτώνται! Συγχαρητήρια όμως και σε όλους όσους αγωνίστηκαν και δεν έφτασαν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, καθότι και μόνο για να φτάσει κανείς να αγωνιστεί στους εν λόγω αγώνες είναι πολύ δύσκολο! Μη λησμονούμε και την αξία του Ευ αγωνίζεσθαι! Αξίζει να επισημανθεί, ότι οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, που έλαβαν τα χρυσά μετάλλια, πραγματοποιήθηκαν πάρα την έλλειψη ουσιαστικής οικονομικής βοήθειας από το κράτος και αυτό καθιστά μεγαλύτερο το μέγεθος της επιτυχίας τους!
Εν κατακλείδι, καλή επιτυχία στους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές που θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες και ειδικά στην εθνική ομάδα πόλο των ανδρών που δείχνει ότι μέχρι τις έως τώρα εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα που έφερε μπορεί να λάβει ολυμπιακό μετάλλιο και γιατί όχι και το χρυσό! Με πίστη στο τριαδικό Θεό και τη βοήθεια της Παναγίας, των Αγίων μας, καθώς και των Αγγέλων όλα είναι πραγματοποιήσιμα!

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά, στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 941), Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα) στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη και Στυλιανή Γκατζή, στον προπαππούδες  μου ιερέα Δημήτριο και Ιωάννη Γκατζή, καθώς και πάππου προς πάππου. Σας παρακαλώ όποιος/ όποια επιθυμεί ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν στις Θείες λειτουργίες! Ειδικά η μνημόνευση των ονομάτων των κεκοιμημένων είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, καθότι βοηθάει πολύ αυτούς που εκδήμησαν εις Κύριον!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…