ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ: Σατανισμός και μαγεία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, vid

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 4 Ιούν 2022 - 12:30

Τι είναι ο «κύκλος των διασκέψεων»

Το έργο της Παγκόσμιας Καλής Θέλησης «Ο Κύκλος των Διασκέψεων» φέρεται να συνιστά έναν παγκόσμιο όμιλο διαλογισμού, τα μέλη του οποίου μετέχουν από κοινού σε έναν οραματισμό, για να προωθήσουν την πνευματική διαύγαση της ατμόσφαιρας από την οποία εξαρτώνται οι, τόσο ουσιώδεις για την ανθρώπινη πνευματική πρόοδο, παγκόσμιες διασκέψεις.

Σε αυτή την πρωτοβουλία υπηρεσίας περιλαμβάνεται ομαδική επίκληση της θείας θέλησης (σ.σ. όχι φυσικά του Τριαδικού Θεού) και η κατεύθυνσή της ως θέληση-για-το καλό στην ενίσχυση κάποιου επιλεγμένου συνεδρίου, προετοιμάζοντας την ορθή πνευματική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία αυτό  θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Ο όμιλος προβάλλει νοερά έναν φωτισμένο σπόρο «ενέργειας θέλησης» και τον αναπτύσσει σε ένα παλλόμενο καρδιακό κέντρο που ακτινοβολεί το φως, την αγάπη και τη δύναμη της Μεγάλης Επίκλησης στην ίδια την διοργάνωση και σε όσους λαμβάνουν μέρος σε αυτήν.

Κατά άλλους αυτό είναι σατανισμός!

Ο Κύκλος των Διασκέψεων λέγεται πως χρησιμοποιείται και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εκεί που οι διεθνιστές καθορίζουν τα σχέδια, τα οποία αφορούν την επόμενη μέρα της ανθρωπότητας σε όλα τα επίπεδα!

Δείτε:


el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr