ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό …

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 18 Απρ 2021 - 11:53
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό, με πιθανή συμμετοχή και των συλληφθέντων σε προβοκατορικες ενέργειες, και επειδή διαβάζω στο μακελειό του Χίου, προτροπές του κ. Αντωνιάδη, να ανεχθουμε την βία, που ασκείται με αντισυνταγματικες διατάξεις γιατί αλλιώς θα βρούμε τον μπελά μας, παραθέτω την πραγματικότητα.

Σύνταγμα Αρθρο 87: (Ανεξαρτησία των δικαστών)

1. H δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία.

2. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος.

3. H επιθεώρηση των τακτικών δικαστών ενεργείται από δικαστές ανώτερου βαθμού καθώς και από τον Eισαγγελέα και τους Aντεισαγγελείς του Aρείου Πάγου, των δε εισαγγελέων από αρεοπαγίτες και εισαγγελείς ανώτερου βαθμού, σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου.
Δεν τα γνωρίζει αυτά κ. Αντωνιάδης;

Αποκαλύφθηκε λοιπόν και αυτός, στον ρόλο της απορρόφησης των κοινωνικών κραδασμών, που έχει προκαλέσει η Υγειονομική χούντα, με την ενοχή σιωπή και συνεργεία ακατάλληλων δικαστών, οι οποίοι παραβιάζουν τον σκληρό πυρήνα του Συντάγματος, και ως εκ τούτου διαπράττουν Έσχατη προδοσία, βασανιστήρια και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Φυσικά θα είναι οι πρώτοι κατηγορούμενοι, με ποινές βαρυτατες. Ήδη έχει μηνυθει ο Εισαγγελέας ΑΠ. και έχει ζητηθεί η αυτοφωρη διαδικασία.

Στην Χώρα του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, στην Χώρα την εκλεκτή του Χριστού, οι χοντρό χοντράδες του είδους, δεν γίνονται ανεκτές.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…