ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ : ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ… Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ… Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ. - 5 Δεκ 2021 - 9:08

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
εύχομαι και προσεύχομαι, να έχετε όλοι την ευλογία της Παναγίας μας. Κάθε ημέρα, στο ξεκίνημα της ημέρας, πριν ξεκινήσουμε για την εργασία μας, είναι απαραίτητο καθήκον μας, να κάνουμε έστω και 10 λεπτά προσευχή, για να ευλογεί ο Χριστός και η Παναγία μας τις όποιες δραστηριότητές μας και να βγάζουμε τα προς το ζην για την επιβίωσή μας.

Η κατάσταση στο ΄Αγιο ΄Ορος

Σας γνωστοποιώ, ότι εδώ στο Άγιον Όρος από τους περίπου 2000 κατοικούντες μοναχούς έχουν εμβολιαστεί μόνο 200 άτομα κι άλλα τόσα λαϊκοί: εργάτες, υπάλληλοι στις υπηρεσίες, αστυνομικοί, λιμενικοί, τελωνειακοί και λοιποί. Το 85% και άνω των πατέρων είναι ενάντιοι σε αυτού του είδους τα εμβόλια. Δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι για ίδιον όφελος προσπαθούν, να σπείρουν ψευδείς ειδήσεις, ότι πάρα πολλοί στο Άγιον Όρος έχουν εμβολιαστεί. Αυτά είναι ψεύδη.

Το λυπηρό είναι, ότι τα 19 μοναστήρια εκτός της Ορθόδοξης Ι. Μονής Εσφιγμένου μνημονεύουν τον αιρετικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Αυτήν την μνημόνευση την απαγορεύουν οι Ιεροί Κανόνες των Οικουμενικών Συνόδων. Ευχόμεθα στην Κυρία Θεοτόκο, να φωτίσει τους Ηγουμένους των μοναστηριών, να κάνουν την ευλογημένη ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ, να κόψουν τη Μνημόνευση του Αιρετικού Πατριάρχου και την Εκκλησιαστική επικοινωνία με αυτόν.

Δυστυχώς, εδώ επικρατεί διωγμός, “γιατί τά ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά”. Αν μιλήσεις κατά των Αιρετικών Οικουμενιστών, κατά του Πατριάρχου Βαρθολομαίου, τότε μπαίνεις στο στόχαστρο και διώκεσαι. Ένα δείγμα; Η παραδοσιακή παλαιά Ιερά Μονή Εσφιγμένου που τραβάει τα πάνδεινα.

Και βγαίνει κάποιος σαλτιμπάγκος, που παίζει το ρόλο του ηγουμένου της πλαστής μονής Εσφιγμένου και είναι θιασώτης των εμβολίων και θα πάει να καταγγείλει στον εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης όσους μοναχούς καταφέρονται εναντίον των εμβολίων … ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Η κρατούσα εκκλησία

Δυστυχώς όμως και από την επίσημη εκκλησία υπάρχει διωγμός εναντίον των πιστών χριστιανών. Η κρατούσα εκκλησία του Ιερώνυμου έχει υποταχθεί στους άθεους κυβερνώντες και πώς να μην κάνει υπακοή, αφού έχουν γίνει μισθωτοί οι ποιμένες; Πληρώνονται δηλαδή από το κράτος και αναγκαστικά λένε αυτά που τους προστάζουν τα αφεντικά τους, οι Άθεοι κυβερνώντες.

Αν σας υποχρεώνουν σε ιατρικές πράξεις, για να εισέλθετε στις εκκλησίες, κάντε καλύτερα τα σπίτια σας εκκλησίες. Μαζευτείτε μία δύο οικογένειες, πάρτε βιβλία εκκλησιαστικά και διαβάστε την ακολουθία της Κυριακής στα σπίτια σας.

Η συμβουλή μου είναι ερευνήστε. Ψάξτε να βρείτε παραδοσιακούς ιερείς, όχι οικουμενιστές, ψάξτε και στο χώρο το παλαιού ημερολογίου.

Είναι ορθόδοξοι κατά πάντα αυτοί. Έτσι, για να μπορείτε να έχετε μετοχή στα μυστήρια της εκκλησίας μας.

Όλοι μας πρέπει να είμαστε κάθετοι εναντίον της υποχρεωτικότητας της όποιας ιατρικής πράξης, που θέλουν να επιβάλουν οι κρατούντες την εξουσία και πρέπει να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας τους υγειονομικούς από όποιο μετερίζι βρίσκεται ο καθένας μας, γιατί σήμερα είναι αυτοί, αύριο θα έρθει και η σειρά μας.

Ο αρχιαιρεσιάρχης πάπας

Κλείνει και το έτος 2021 με την σημαδιακή αυτή ημέρα της επίσκεψης του Αιρετικού πάπα Φραγκίσκου στην ευλογημένη πατρίδα μας, την ποτισμένη με αίματα Μαρτύρων και Ηρώων. Ο Ιουστίνος Πόποβιτς, ο μεγάλος αυτός Θεολόγος έλεγε: Τρεις πτώσεις είναι στα χρόνια της ανθρωπότητας: Η πρώτη είναι του Αδάμ. Η δεύτερη είναι η πτώση του προδότου Ιούδα και και η τρίτη είναι της αιρέσεως των Φράγκων με αρχηγό τον εκάστοτε Πάπα της Ρώμης, η οποία αίρεση έχει συγκλονίσει εδώ και δέκα αιώνες την Ορθόδοξη Ανατολική εκκλησία.

΄Εχει υποφέρει πάρα πολλά από τις σταυροφορίες των Φράγκων και γενικά από τον ανθελληνισμό και το μίσος που έτρεφαν εναντίον της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και γενικά της μικρής μας πατρίδας. Στα 400 αυτά χρόνια της σκλαβιάς οι πάπες της Ρώμης ήταν υπέρ των κατακτητών Οθωμανών και ήρθε τώρα ο Πάπας Φραγκίσκος να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση! Μεγάλη κοροϊδία!

Και όπως λέει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: τον “πάπα να καταράσθε”. Δεν το είπε αυτό απλώς και ως έτυχε. Ο Θεός και η Παναγία να μας λυπηθεί, να μην έρθουν καταστροφές στην πατρίδα μας με την έλευση αυτού τού Αιρετικού.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ.

Ιερομόναχος Γεράσιμος Αγιορείτης.

Συνδεθείτε στην ομάδα “Φωνή εξ Αγίου Όρους” στο βάιμπερ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr