ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ιερός Λόχος : Συγκέντρωση και ομιλία ΕΝΑΝΤΙΑ στο 3ο αυτοοργανωμένο Thessaloniki gay pride (απολογισμός-βίντεο-φωτογραφίες)

ΕΛΛΑΔΑ. - 19 Μαΐ 2019 - 21:04
Loading...

Το Σάββατο 18.5.2019 ο Σύλλογος μας για ακόμη μία χρονιά αντέδρασε δυναμικά στις προσπάθειες επιβολής των σχεδίων της νέας τάξης πραγμάτων.

Από νωρίς το πρωί μέλη του συλλόγου μας αναρτήσαμε πανό στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης (στον Λευκό Πύργο) με το ξεκάθαρο μήνυμα
«ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

Στην συνέχεια προβήκαμε στην διανομή φυλλαδίου (άνω των 1000) με τις απόψεις μας στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Για περισσότερο από 4 ώρες μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας παρέμειναν στην παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης υποχρεώνοντας την πορεία των gay,να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό της πορείας τους και να μην διέλθουν από την Λεωφόρο Νίκης!

Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο γνωστός γλυφτό-εξουσιαστικός χώρος της πλέμπας δεν εμφανίστηκε στα πέριξ της συγκεντρώσεως μας,αφού προφανώς πήρε οδηγίες από την εξουσία που γλύφει και υπηρετεί να μην γίνουν έκτροπα αφού στην Θεσσαλονίκη είχε έρθει για επίσκεψη ο πρώην καταληψίας και νυν πρωθυπουργός των ελληνόφωνων ραγιάδων!

Η δράση ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι,με τον Εθνικό Ύμνο και κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη παρόλο που πραγματοποιήθηκε σε ώρα και ημέρα που πολλοί φίλοι και μέλη μας εργάζονται.

Ακολουθεί το βίντεο της ομιλίας του προέδρου του συλλόγου μας αλλά και του φλογερού μοναχού εκ Πρεβέζης πατέρα Μωυσή που μας έχει συνηθίσει να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα!

https://youtu.be/QjRWW4EWXEE
Προηγήθηκε το ΚΑΛΕΣΜΑ :

ΟΛΟΙ στο Λευκό Πύργο (άγαλμα του Βότση), σήμερα στις 2 μμ. ΟΧΙ στα gay-trans prides. ΟΧΙ στην προβολή-επιβολή της διαστροφής.

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter